x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat supă filipineză de intestine

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat supă filipineză de intestine

11 Sep 2019   •   14:49
Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu  au degustat supă filipineză de intestine

Cea de-a doua ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 Chefi la cuțite, difuzată aseară pe Antena 1, a adus pe masa juraților printre cele mai diverse preparate. Un dish la care chefii nu  s-ar fi așteptat niciodată a fost pregătit de o concurentă din Filipine, care a vrut cu tot dinadinsul să obțină cuțitul cu un preparat tradițional din țara sa.

Degustarea chefilor a fost întreruptă de Gina Pistol, care le-a dezvăluit numele rețetei, explicându-le că supa se prepară din intestine de capră. Jurații au avut un nod în gât după ce au aflat ce preparat au în fața lor, însă asta nu i-a oprit pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu să acorde câte un cuțit acestei farfurii controversate: ”Eu am mai gustat genul acesta de supă, mie mi-a plăcut”, a spus chef Bontea.

Tot marți seară, cei trei jurați s-au luptat pentru cea de-a doua amuletă a sezonului, ce oferă avantajul de a  bloca câte un ingredient principal celorlalte două echipe. După o sesiune de gătit de 60 de minute, în care chefii și-au transpus viziunea culinară într-o farfurie ce a avut la bază avocado, ridiche și ou, Nicolai Tand, invitatul special al serii, a fost cel care a decis soarta luptei din bucătărie. Chef Sorin Bontea a reușit să îl impresioneze pe cheful maramureșean cu un dish pe bază de pește, condimentat și echilibrat în arome: Vreau să am cât mai multe amulete de genul acesta!”, afirma chef Bontea fericit la finalul serii.

Aproape 1.500.000 de telespectatori la nivel naţional au urmărit luni seară premiera sezonului 7, în minutul de maximă audienţă de la 21.49. În intervalul orar 22.31-23.36, interval comun de difuzare cu show-ul culinar de la Pro Tv, Chefi la cuţite a condus detaşat topul audienţelor, fiind lider de piaţã pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Antena 1 a fost lider pe intervalul specificat cu o medie de 6,5 puncte de rating şi 26,8 % cota de piaţă, fiind urmată de Pro Tv cu 4.3 puncte de rating şi 17,8 % cota de piaţă.

În același interval orar, la oraşe, emisiunea a fost lider cu o medie de 5,5 puncte de rating şi 17,9 % cota de piaţă, în vreme ce Kanal D se clasa pe locul al doilea cu 5 puncte de rating şi 16,4 procente din cota de piaţă. Acest lucru s-a respectat și la nivelul întregii populaţii a ţării, acolo unde Chefi la cuțite a fost lider cu o audienţă medie de 5,3 puncte de rating şi 17,1 % cota de piaţă, Kanal D ocupând locul al doilea cu 5,1 puncte de rating şi 16,7 % cota de piaţă.

Chefi la cuțite continuă etapa de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 și săptămâna viitoare, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 10 septembrie 2019

 

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite