x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Eliminare dublă la Chefi la cuțite: Chef Sorin Bontea pierde primii bucătari din sezonul 7

Eliminare dublă la Chefi la cuțite: Chef Sorin Bontea pierde primii bucătari din sezonul 7

27 Noi 2019   •   14:46
Eliminare dublă la Chefi la cuțite:  Chef Sorin Bontea pierde primii bucătari din sezonul 7

Cel mai iubit show culinar a fost în topul preferințelor telespectatorilor și marți seară cu cel de-al șaselea battle, clasificându-se ca lider de audiență pe toate categoriile de public. Așa se face că pe 26 noiembrie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproace 2,3 milioane de români, la nivel național, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.46.

În intervalul orar 19.59-23.34, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 9 puncte de rating și 25,9% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 6,8 puncte de rating și 19,4 % cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 8,5 puncte de rating și 19,6 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6.5 puncte de rating și 15,1 procente din cota de piață, iar la nivelul întregii populații a țării Chefi la cuțite a fost lider cu o medie de 9.5 puncte de rating și 20,9 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 8 puncte de rating și 17,7% cota de piață.

Seara de marți a fost cu mari emoții pentru concurenți, dar și pentru cei trei chefi. Echipele au fost nevoite să conceapă un dish cu tema street-food care să cucerească papilele gustative ale juraților invitați special la Chefi la cuțite- ispitele de la Insula Iubirii. După ce echipa lui chef Florin Dumitrescu a câștigat la doar o farfurie diferență, echipa verde și mov au intrat la duel. Tema, în aparență simplă, le-a dat mari bătăi de cap bucătarilor, căci mulți dintre ei nu au respectat specificul impus de Gina Pistol – o farfurie low budget. Tocmai de aceea, marți seară, eliminarea a fost una dublă. Din păcate, chef Sorin Bontea este cel care a rămas fără doi concurenți, iar astfel, echipa verde a pierdut primii doi aliați în sezonul 7- Florin Petcu și Iulian Olaru: ”Nici nu-mi trecea prin cap vreodată ca ei să facă asemenea greșeli. Doi oameni să plece în același timp acasă...Am luat-o pe urmele lui Cătălin, vorbesc singur, a spus chef Bontea la finalul serii.

Confruntările pe echipe din sezonul 7 continuă și săptămâna viitoare: luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1.  

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 26 noiembrie 2019

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite