x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Peste 1,5 milioane de români s-au uitat marți seară la „Chefi la cuțite”

Peste 1,5 milioane de români s-au uitat marți seară la „Chefi la cuțite”

18 Sep 2019   •   16:22
Peste 1,5 milioane de români s-au uitat marți seară la „Chefi la cuțite”

Marți, 17 septembrie, Chefi la cuțite a fost lider de piață cu peste 1,5 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.45. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de încă o ediție savuroasă, în care mâncarea spectaculoasă s-a împletit de minune cu poveștile unice ale concurenților ce au venit în fața juraților Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a impus ca lider detașat de piață pe publicul comercial, dar și la orașe.

 În intervalul orar 20.00-23.31, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 7,7 puncte de rating și 23,9% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 5.8 puncte de rating și 18 % cota de piață. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 6,7 puncte de rating și 17,1 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5,4 puncte de rating și 13,7 procente din cota de piață.

Antena 1 a fost lider de piață marți, 17 septembrie, și în prime time (intervalul cuprins între 19.00-23.00) pe publicul comercial, conducând topul audiențelor cu 6,9 puncte de rating și 22,4 % cota de piață, fiind urmat de Pro Tv cu 6,4 puncte de rating și 20,7 % cota de piață

Edițiile Chefi la cuțite de săptămâna aceasta au restabilit clasamentul în ceea ce privește lupta amuletelor. În acest moment, chefii Bontea și Scărlătescu se bucură de egalitate, cu câte două avantaje adjudecate, în urma unor bătălii culinare pe cinste. În vreme ce Sorin Bontea va avea posibilitatea de a-i oferi unui concurent imunitate la duel și de a bloca un ingredient principal echipelor adverse, Cătălin Scărlătescu va putea să anuleze orice altă amuletă folosită împotriva sa și va putea să-și încurce colegii cu un ”freeze” de zece minute, chiar în timpul sesiunii de gătit. Florin Dumitrescu e decis să își ia revanșa în edițiile ce urmează, însă tachinările de la masa juraților se intensifică din moment în moment: ”Facem de așa acum înainte: una tu, una eu, una tu, una eu”, complotează chefii Bontea și Dumitrescu râzând.

Cel mai iubit show culinar continuă și săptămâna viitoare la Antena 1, cu alte două ediții noi din sezonul 7, în etapa jurizărilor pe nevăzute: luni și marți, de la 20:00.

 

 

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

 

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

 

Perioada 17 septembrie 2019

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite