x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Primăvara începe cu un PLAY. Iată ce urmăresc vedetele în AntenaPLAY

Primăvara începe cu un PLAY. Iată ce urmăresc vedetele în AntenaPLAY

de Redacția Jurnalul    |    03 Mar 2023   •   17:45
Primăvara începe cu un PLAY. Iată ce urmăresc vedetele în AntenaPLAY

În luna martie, AntenaPLAY celebrează femeile și aduce în prim plan preferințele lor, pentru a inspira pe toata lumea. Irina Fodor, Iulia Albu, Roxana Blenche, Gabriela Cristea, Ioana Blaj, Oana Zara, Olivia Păunescu şi Alexandra Tudor sunt vedetele care le recomandă abonaţilor ce urmăresc ele.

Abonaţii pot descoperi o varietate de emisiuni, filme, seriale, dar și competițiile sportive pe care le urmăresc vedetele lor preferate. Emisiunile de succes sau seriale difuzate la TV: America Express, iUmor, Neatza cu Răzvan și Dani, MediCOOL, Hello Chef, Chefi la cuțite, Adela, Lia – Soţia soţului meu și multe altele. Edițiile integrale pot fi urmărite online exclusiv în AntenaPLAY plus conținut exclusiv de la filmarile show-ului. De asemenea, pot descoperi şi serialele care sunt in trending: Hotel Portofino, Prison Island, No Boundary, Makari, dar şi conținutul original marca AntenaPLAY: Unu la 1, Roata vedetelor, Podcastito Express, Interviurile CaTine.ro.

Descoperă ce urmăresc vedetele AntenaPlay în această primăvară și alătură-te lor >  antenaplay.ro/spring/

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

 

×
Subiecte în articol: AntenaPlay