x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media ZU TV dezvăluie ce se întâmplă în culisele Forza ZU

ZU TV dezvăluie ce se întâmplă în culisele Forza ZU

04 Iul 2019   •   14:56
ZU TV dezvăluie ce se întâmplă în culisele Forza ZU

Sâmbătă, 6 iulie, de la ora 17.00, ZU TV își invită telespectatorii în culisele Forza ZU, cel mai mare concert din România. Timp de jumătate de oră, aceștia vor putea vedea ce presupune organizarea unui eveniment de o asemenea amploare, care este desfășurarea de forțe, câți oameni sunt implicați sau ce se întâmplă în culise în momentul show-ului.

După ce au scris istorie în Braşov, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Cluj, București, Constanta, și din nou Iași, anul acesta a fost rândul Galațiului să simtă vibrația ZU. 60.000 de oameni au luat cu asalat Stadionul Dunărea, iar organizarea pentru ca evenimentul să iasă perfect a fost fără cusur. A fost construită cea mai mare scenă văzută în România (48 de metri în deschidere, 15 metri înălţime), 10 tiruri au transportat sute de tone de echipament, au fost folosiți 10 km de cabluri și 200 metri patrati de ecrane LED imense pe care au fost proiectate versurile ficărei piese.

Ce înseamnă exact fenomenul Forza ZU telespectatorii vor vedea sâmbătă, 6 iulie, de la ora 17.00, la Zu TV. Imediat după, spectacolul de la Galați va fi redifuzat integral. Reluarea va fi difuzată duminică, 7 iulie, de la ora 17.00

×
Subiecte în articol: Forza ZU