x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Michaela Prosan, sărbătorită două zile pe platourile de filmare “Fructul oprit”

Michaela Prosan, sărbătorită două zile pe platourile de filmare “Fructul oprit”

02 Mar 2018   •   19:41
Michaela Prosan, sărbătorită două zile pe platourile de filmare “Fructul oprit”
Sursa foto: DIANA OROS

Michaela Prosan, frumoasa actriță care o interpretează pe Sonia Caragea în “Fructul oprit”, difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, a avut parte de o surpriză emoționantă din partea echipei serialului! Tănăra actriță a fost surprinsă de colegi și de membrii echipei de producție cu un moment special, pregătit cu prilejul aniversării ei.

Este născută pe 29 februarie, dar având în vedere că nu se poate serba mereu pe această dată, Michaela Prosan este sărbătorită, de regulă, în prima zi a primăverii.

Anul acesta, pentru frumosa actriță s-a dat startul surprizelor încă de pe 28 februarie. Ziua a prins-o pe platourile de filmare ale serialului “Fructul oprit”, difuzat în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 la Antena 1, iar urările de la mulți ani nu au întârziat să apară.

Momentele frumoase au continuat și pe 1 martie, când colegii i-au pregătit o petrecere surpriză. Exact când nu se aștepta, fiind convinsă că trebuie să se pregătească pentru filmare, actorii prezenți și membrii echipei de producție au început să-I cânte la mulți ani, terminând momentul cu un buchet superb de flori, dar și cu nelipsitul desert aniversar.

Actrița, care a împlinit 26 de ani, poate fi urmărită de telespectatorii Antenei 1 în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 în serialul “Fructul oprit”.  

×
Subiecte în articol: Michaela Prosan