x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mihai Bendeac și Mircea Dinescu, într-o ediție de colecție „Te pui cu blondele?”

Mihai Bendeac și Mircea Dinescu, într-o ediție de colecție „Te pui cu blondele?”

14 Feb 2017   •   18:15
Mihai Bendeac și Mircea Dinescu, într-o ediție de colecție „Te pui cu blondele?”

Mihai Bendeac și Mircea Dinescu vin miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o ediție specială a emisiunii “Te pui cu blondele?”, intitulată... “Te pui cu Dinescu și Bendeac?”.

O ediție de colecție, în care cei doi invitați ai lui Dan Negru nu doar că se vor confrunta pe teme de cultură generală cu cele 50 de fete și vedete din platou, printre care Crina Matei, Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, Andrei Duban, Anisia Gafton ori Kamara de la “Alb Negru”, ci vor spune povești neștiute și vor face mărturisiri interesante.

Mircea Dinescu își va aminti întâmplări trăite alături de Fănuș Neagu și Marin Preda și va povesti cum a picat la Teatru, după ce a recitat poezia sa, „Sunt tânăr, Doamnă”, devenită ulterior atât de cunoscută, în interpretarea lui Florian Pittiș.

De ce nu a reușit Mircea Dinescu să-l întâlnească niciodată pe Florian Pittiș, telespectatorii vor afla miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, în quizz-show-ul prezentat de Dan Negru.

Tot atunci, poetul va avea parte de o mare surpriză: își va reîntâlni profesorul de matematică din liceu, care l-a susținut de la primele versuri, în ciuda notelor proaste pe care elevul Dinescu le-a avut la această materie. Ce-și vor spune cei doi la emoționanta revedere, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri seara.

CLICK PE POZE, pentru GALERIE FOTO

La rândul său, Mihai Bendeac va povesti cum a creat personajul Dinescu pe care l-a jucat de atâtea ori în show-ul său, “În puii mei”, va spune interesante povești din culisele filmărilor peliculei “Operațiunea Monstrul” și își va aminti întâmplări care-i au ca protagoniști pe Gheorghe Dinică și Dumitru Rucăreanu.

Întrebarea-vedetă a acestei ediții le va fi adresată celor din platou de cunoscutul actor Ion Dichiseanu.

Dacă Mircea Dinescu și Mihai Bendeac vor reuși că câștige această ediție a show-ului de cultură generală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.

×