x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Miliardarul Rupert Murdoch s-a logodit pentru a șasea oară, la 92 de ani. Iubita lui este soacra lui Roman Abramovich

Miliardarul Rupert Murdoch s-a logodit pentru a șasea oară, la 92 de ani. Iubita lui este soacra lui Roman Abramovich

de Redacția Jurnalul    |    08 Mar 2024   •   09:45
Miliardarul Rupert Murdoch s-a logodit pentru a șasea oară, la 92 de ani. Iubita lui este soacra lui Roman Abramovich
Sursa foto: X

Miliardarul Rupert Murdoch s-a logodit pentru a șasea oară la 92 de ani. Murdoch s-a logodit cu cercetătoarea pensionată Elena Zhukova, spun sursele citate de ABC News.

Magnatul media Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a logodit pentru a șasea oară, au declarat pentru ABC News surse familiare cu acest subiect.

Vestea logodnei sale cu Elena Zhukova vine la doar câteva luni după ce patronul Fox a predat efectiv frâiele imperiului său mediatic conservator fiului său, Lachlan Murdoch.

Nunta este programată pentru luna iunie la proprietatea și podgoria sa din California, numită Moraga.

Mai multe relatări recente din mass-media o descriu pe Zhukova ca fiind un om de știință pensionat în vârstă de 66 de ani. Rapoartele spun, de asemenea, că fiica ei a fost căsătorită cu Roman Abramovich - pe care guvernul SUA l-a descris ca fiind un oligarh rus, confiscându-i iahtul.

În luna august a anului trecut, a apărut vestea că logodna lui Murdoch cu ultima sa iubită, Ann Lesley Smith, a fost anulată.

Un purtător de cuvânt a confirmat logodna.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: roman abramovich rupert murdoch logodna