x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden 5000 de concurenţi înscrişi la audiţiile X Factor

5000 de concurenţi înscrişi la audiţiile X Factor

12 Iun 2014   •   11:19
5000 de concurenţi înscrişi la audiţiile X Factor

Un nou sezon al super show-ului X Factor revine din toamnă la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Prima etapă a audiţiilor s-a încheiat zilele trecute la Bucureşti, după ce carvana X Factor a străbătut ţara în lung şi în lat în căutarea următorului super star al României. Aproape 5000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon X Factor, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi X Factor şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X. Vârsta sau stilul muzical nu a fost un impediment. De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, cu toţii şi-au dorit să dea visului lor o scenă.

Mii de kilometri străbătuţi, aproape 5000 de concurenţi înscrişi, zeci de ore de audiţii şi câteva tone de apă consumate sunt doar câteva dintre coordonatele audiţiilor pentru cel de-al patrulea sezon X Factor ce va debuta în toamnă la Antena 1. Craiova, Sibiu, Arad, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Bucureşti au fost oraşele în care, în acest an, caravana X Factor a căutat următorul X Factor. Iar căutările nu au fost deloc uşoare. Mii de concurenţi au venit să convingă că merită un loc pe scenă. Fără bariere de vârstă sau stil, X Factor i-a primit pe toţi. De la adolescenţi, la adulţi de până la 75 de ani, de la interpreţi solo, la grupuri. Fiecare a încercat să impresioneze în felul lui şi să convingă ca are tot ce îi trebuie pentru a deveni un artist de talie internaţională.

Călătoria prin ţară a caravanei X Factor a fost presărată şi cu numeroase momente haioase, cu situaţii deosebite, cu poveşti de viaţă senzaţionale. Echipa a întâlnit în ţară oameni cu totul şi cu totul speciali care au crezut în visul lor, oameni talentaţi, curajoşi, care au venit să demonstreze că au factorul X. La fiecare oprire a caravanei, audiţiile au adus clipe de emoţie şi tensiune, dar şi momente în care distracţia a fost la cote maxime. Cu siguranţă, Răzvan şi Dani se vor amuza pe cinste aducându-şi aminte de extraordinele primiri din oraşele prin care au trecut.

După audiţiile din Bucureşti, cu siguranţă nimeni nu va uita că atunci când vine vorba de dragostea pentru muzică, nu există impedimente. Au dovedit-o doi artişti aflaţi la vârsta a treia, un domn şi o doamnă, care au venit la audiţii pentru a arata că, în ciuda acestui fapt, ei deţin factorul x! Fiecare oraş care a găzduit audiţiile a oferit celor prezenţi momente speciale, fiecare a avut poveştile sale deosebite şi mai ales, fiecare a oferit candidaţi valoroşi la marele titlu X Factor.

Toţi cei care au trecut de etapa primelor audiţii vor ajunge la începutul lunii iulie în faţa noii generaţii de juraţi X Factor. Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu vor fi cei care în acest sezon vor găsi factorul X printre miile de concurenţi înscrişi.

×