x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Acasă TV: Alexandra Dinu joacă în serialul "Doctori de mame"

Acasă TV: Alexandra Dinu joacă în serialul "Doctori de mame"

de Adriana V. Paduraru    |    23 Iul 2008   •   00:00

Alexandra Dinu a început filmările pentru serialul "Doctori de mame", o producţie Promance a companiei MediaPro Pictures, care va fi difuzată din această toamnă la Acasă TV.

Alexandra Dinu a început filmările pentru serialul "Doctori de mame", o producţie Promance a companiei MediaPro Pictures, care va fi difuzată din această toamnă la Acasă TV. Actriţa, care joacă rolul unei femei însărcinate în ultimele luni, se declară foarte încîntată de acest proiect. "Este pentru prima dată cînd joc într-un serial românesc şi am remarcat că nu au fost diferenţe între filmările pe care le-am făcut pentru «Doctori de mame» şi cele făcute pentru alte producţii din Italia. În România m-am simţit mult mai bine şi pentru că eram acasă. Am colaborat foarte bine atît cu cei doi regizori, cît şi cu ceilalţi actori din serial, iar atmosfera de aici este una caldă şi foarte primitoare, într-adevăr, te simţi Acasă!", a spus Alexandra Dinu.

Alexandra a precizat că a fost foarte onorată atunci cînd a primit propunerea de a juca acest rol şi nu a avut nicio ezitare în a o accepta. "Îmi plac foarte mult tipologiile dramatice şi am intrat uşor în pielea personajului de care m-am ataşat imediat, mai ales că mi-a adus aminte de o perioadă frumoasă din viaţa mea, cînd eram însărcinată cu Mario", a declarat Alexandra, care speră ca, pe viitor, să aibă parte de cît mai multe proiecte în România.

×
Subiecte în articol: antimonden