x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actrița Lorena Lupu își spune povestea de viață la ”Totul pentru dragoste”: ”Am făcut toate prostiile posibile. Nu am zis << nu! >> la nimic”

Actrița Lorena Lupu își spune povestea de viață la ”Totul pentru dragoste”: ”Am făcut toate prostiile posibile. Nu am zis << nu! >> la nimic”

28 Mar 2018   •   11:14
Actrița Lorena Lupu își spune povestea de viață la ”Totul pentru dragoste”:  ”Am făcut toate prostiile posibile. Nu am zis &lt;&lt; nu! &gt;&gt; la nimic”

Mirela Vaida, gazda emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, o va avea astăzi, în platou, pe actrița și scriitoarea Lorena Lupu, care își va spune propria poveste de viață.

Lorena s-a născut în orașul Sfântul Gheorghe, unde a crescut alături de fratele și mama ei. Tatăl lor a dispărut atunci când ea avea 6 ani. Lorena își amintește că mama ei își diviniza soțul, dar atitudinea lui era total opusă. Tatăl a fost cel care le-a dat copiilor vestea divorțului. Lorena a simțit că el nu a divorțat doar de mama lor, ci și de ei doi.

Copilăria Lorenei nu a fost una tocmai fericită. Aveau o situație materială precară, iar mama ei era o fire severă. Treptat, Lorena devine o rebelă, iar toate frustrările acumulate în adolescență se regăsesc în greșelile de mai târziu. Frustrările ei erau cauzate, în general, de faptul că situația materială nu a ajutat-o să fie o adolescentă fashion, iar mama nu îi acorda libertatea pe care ea și-o dorea. Așa că, la 18 ani pleacă de acasă. Spune că a făcut „toate prostiile posibile”, multe excese și nu a spus nu la nimic, de la petreceri, la aventuri de o noapte și substanțe interzise.

Absența tatălui a făcut-o pe Lorena, în timp, să nu depindă de niciun bărbat. S-a concentrat foarte mult pe carieră și cam atât. Lorena pleacă în București unde decide să se întrețină singură și să urmeze cursurile Facultății de Teatru. Mama nu îi sprijină această alegere, iar acesta este momentul când relația cu mama și fratele ei se răcește.

În tot acest timp, Lorena nu a avut nicio relație serioasă, chiar dacă a fost îndrăgostită. Potrivit ei, toate relațiile sunt capcane. 

Cum își vede actrița viața mai departe și ce sfaturi va primi de la specialiștii aflați în platou în platou alături de Mirela Vaida, telespectatorii vor afla astăzi, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” difuzată de la ora 14.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Lorena Lupu