x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Acuzată de hărţuire: “Alegerea Ritei”, dincolo de ecran

Acuzată de hărţuire: “Alegerea Ritei”, dincolo de ecran

de Catalina Iancu    |    07 Apr 2008   •   00:00

Nu e un scenariu de film sau de emisiune, i s-a întâmplat cu adevărat Ritei Mureşan. Un bărbat spune că nu mai poate scăpa de ea, iar vedeta zice că, de fapt, el o hărţuieşte.

Nu e un scenariu de film sau de emisiune, i s-a întâmplat cu adevărat Ritei Mureşan. Un bărbat spune că nu mai poate scăpa de ea, iar vedeta zice că, de fapt, el o hărţuieşte.

 

“Este adevărat că am avut o tentativă de relaţie cu Dragoş Bălan, un bărbat care părea cu totul altfel decât mi-a demonstrat că este. Nu a mers din cauza diferenţelor majore dintre noi, dar mai ales dintre lumile din care proveneam. Am constatat cu surprindere că după un schimb dur de replici, desfăşurat pe parcursul a două-trei zile, a plecat cu jalba prin redacţii să declare că-l hărţuiesc. Ori nu cunoaşte noţiunea cuvântului, ori nu realizează că cel care hărţuieşte este chiar el. Individul acesta a declarat că eu am petrecut sărbătorile de iarnă cu el, ceea ce nu e adevărat, le-am făcut cu familia mea, că m-a părăsit pentru că stau noaptea în cluburi, ceea ce iar e eronat pentru că eu ies în cluburi doar la evenimente mondene, a spus ca m-a părăsit el pe mine ceea ce nu e deloc aşa. El şi-a părăsit iubita cu care trebuia să se însoare pentru că s-a îndrăgostit de mine, şi-a anulat nunta, s-a mutat vizavi de casa mea ca să mă poată supraveghea şi aşa mai departe. Când i-am spus că între noi nu poate fi mai mult de o prietenie, că e clar că lumile noastre nu au cum să se întretaie a turbat. Şi de bărbat adevărat ce este a început să ceară protecţie ziarelor şi emisiunilor tv. Nu credeam sincer că aşa ceva mi se poate întâmpla chiar mie, mi se pare că trăiesc un scenariu de film,” a declarat Rita Mureşan. Dacă Rita ar fi fost Romaniţa, s-ar fi găsit o soluţie extremă. Pardon, extrem de repede...

×
Subiecte în articol: antimonden