x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Arnold Schwarzenegger, pe lista actorilor care vor să-l sprijine Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger, pe lista actorilor care vor să-l sprijine Bruce Willis

de Anastasia Paul    |    25 Apr 2023   •   22:30
Arnold Schwarzenegger, pe lista actorilor care vor să-l sprijine Bruce Willis
Sursa foto: Hepta

Arnold Schwarzenegger este una dintre vedetele de la Hollywood care vrea să ofere sprijin actorului Bruce Willis și familiei sale.

Bruce Willis și-a anunțat retragerea din actorie în martie 2022, după ce a fost diagnosticat cu afazie. Afecțiunea a evoluat rapid în demență frontotemporală (FTD). Cu toate acestea, dragostea foștilor colegi de pe platourile de filmare și a familiei l-a ajutat să stea departe de consecințele îngrozitoare ale bolii, într-o oarecare măsură, scrie essentiallysports.com.

„Cred că Bruce este foarte izolat, dar încă nu am avut ocazia să vorbesc cu el”, a spus Schwarzenegger.

Pentru a-l ajuta pe actor să-și amintească despre vremurile sale mărețe și pentru a-l împiedica să alunece în uitare, familia a decis să găzduiască o seară de filme.

În afară de Schwarzenegger, a fost invitat și Sylvester Stallone. Alte vedete sunt Jason Statham, fosta soție a lui Willis, Demi Moore, și co-starul din Die Hard, Bonnie Bedelia. În efortul de a-l copleși pe actor cu dragoste și sprijin, fosta lui soție a decis să se implice.

Ea a contribuit la ideea unei întâlniri de familie cu invitații vedete Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone.

„A fost ideea lui Demi și întreaga familie este foarte încântată de asta. Familia speră că, retrăind diferitele experiențe pe care le-a avut cu colegii săi, memoria lui Bruce se va păstra cât mai clară și stimulată. Membrii familiei vor să încerce orice pentru a păstra memoria lui Bruce cât mai mult timp”, a explicat un purtător de cuvânt al actorului. 

Familia acestuia a transmis și o declarație pe site-ul oficial al Asociației de Demență Frontotemporală, pentru a face cunoscute simptomele afecțiunii. Aceștia consideră că boala este incurabilă deoarece au fost făcute prea puține cercetări de-a lungul timpului. În timp ce Bruce Willis se luptă cu FTD, prietenii, familia și fanii lui continuă să-l sprijine!

×
Subiecte în articol: bruce willis arnold schwarzenegger ftd