x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Astăzi începe Summer Fashion Festival

Astăzi începe Summer Fashion Festival

24 Iul 2009   •   00:00
Astăzi începe Summer Fashion Festival

A devenit deja o tradiţie ca, la sfârşitul lunii iulie, staţiunea Mamaia să găzduiască cel mai important eveniment de modă din perioada verii: Summer Fashion Festival.

Ediţia 2009 se desfăşoară în perioada 24 -26 iulie, la hotelul Rex din Mamaia, loc în care îşi vor prezenta colecţiile nume importante ale modei româneşti. 

Şi de această dată Cătălin Botezatu se va afla în dubla ipostază de creator şi de coordonator pentru o mare parte a evenimentului. În toate cele trei seri de festival, cel mai cunoscut designer de modă din România se va ocupa de nu mai puţin de şapte fashion showuri! De pe podium nu vor lipsi creaţiile sale haute couture din colecţia "Hot Rainbow by Cătălin Botezatu", rochii superelegante cu care s-a realizat recent un shooting pentru revista SHE Caribbean pe celebrele plaje din Ochio Rios şi Negril din Jamaica.

Totodată, cu această ocazie va fi lansată oficial şi în România noua colecţie de costume de baie marca Botezatu intitulată "Exotic Flowers".

Catwalk-ul de la Rex nu va fi însă singurul loc în care vor fi prezentate pe litoral creaţiile faimosului designer român în acest weekend. Botezatu va continua seria fashion show-urilor maraton la hotel Vega din Mamaia, iar sâmbătă seara va prezenta pe podiumul din Bamboo Club Mamaia un nou concept de fashion entertainment. Imediat după încheierea Summer Fashion Festival, Cătălin va pleca la Saint Tropez, unde îşi va prezenta colecţiile în cadrul unui eveniment exclusivist, dar şi pe faimoasa plajă Nikky Beach.

×
Subiecte în articol: antimonden festival summer fashion