x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Big Bounce - C.R.B.L. de la Simplu are scoala de breakdance

Big Bounce - C.R.B.L. de la Simplu are scoala de breakdance

26 Oct 2004   •   00:00

Un stil de dans prea putin practicat in Romania - breakdance-streedance - are de ieri o scoala, in Complexul Miramar din Bucuresti.

Click pentru a mari imaginea
REALIZARE. Cu multa munca, C.R.B.L. a devenit maestru coregraf
Este vorba despre Big Bounce sau "visul implinit" al lui C.R.B.L din trupa Simplu, pe numele lui adevarat Eddie Andreianu. Cum a inceput totul? "Aveam 14 ani si eram la primul curs de dansuri la Palatul Copiilor din Pitesti. Atunci visam sa am, intr-o zi, scoala mea. O am acum, cu multa munca si cu ajutorul familiei si al prietenilor mei", ne-a spus C.R.B.L. Dansatorul, proaspat atestat ca maestru coregraf, n-a indraznit sa faca o evaluare exacta a investitiei, care se ridica la cateva mii de euro. Spera insa ca va avea succes, pentru ca "cine are mentalitate de invingator si stie sa lupte si sa munceasca pentru visele lui are sanse sa castige orice competitie".

Scoala de dans a lui C.R.B.L este deschisa si copiilor, dar si vedetelor autohtone. Daca pentru elevii "anonimi" ora de curs costa 1 euro, celebritatile vor trebui sa plateasca tarife mai piperate. Printre elevii deja consacrati ai lui C.R.B.L. se numara Cream, Corina, baietii din trupele Simplu si Akcent si, de curand, Anca Badiu de la Class si Freakadadisk si-au exprimat dorinta sa devina cursanti Big Bounce.

Sistemul de invatare si evaluare este similar celui de la artele martiale, cu centuri pe culori - de la alb la negru - si examene, la trei luni de zile. Curentul Big Bounce va fi promovat in toata tara printr-un turneu, in care dansatori din mai multe orase vor fi "provocati" sa-si demonstreze maiestria. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden c.r.b.l big bounce