x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Bodo, nu ne parasi! Mai vrem"

"Bodo, nu ne parasi! Mai vrem"

19 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
PROCONSUL "5" - Turneu in zece orase si peste 10.000 de spectatori Seara de miercuri a fost rezervata concertului lui Bodo & Co. si lansarii lui Pepe cu o "Inima nebuna". Proconsul a stralucit la Sala Palatului, iar Pepe la un club din Capitala. 3.000 de fani ai muzicii rock au luat cu asalt sala de spectacole, pentru a asculta cele mai proaspete piese ale "proconsulilor", adunate pe albumul "5".
ADRIAN VADUVA

REUSITA. Bodo n-a cantat de unul singur. Publicul l-a sustinut fredonand piesa dupa piesa
Printre personalitatile care au venit la Proconsul s-au numarat: Gabriel Cotabita, Berti Barbera, Doru (Parlament), Paul (Antract), Radu, vocalistul formatiei Bosquito, impreuna cu prietena, precum si Andreea Marin.

INCENDIAR. Imediat dupa primele acorduri, atmosfera a devenit de-a dreptul incendiara, prestatia lui Bodo & Co. a starnit indelungi ropote de aplauze. La aceasta au contribuit si jocurile de lumini, precum si fumigenele care au incins publicul la maximum. Admiratorii Proconsul nu s-au multumit sa stea cuminti pe scaune, ci au ascultat majoritatea pieselor in picioare, dansand atunci cand ritmurile erau mai rapide. Multi au dovedit ca stiau foarte bine versurile pieselor mai vechi, motiv pentru care au cantat alaturi de idolii lor. Si melodiile de pe ultimul material discografic au fost bine primite, majoritatea celor prezenti fiind de acord ca acest album este unul dintre cele mai bune scoase pana acum de Proconsul. Cei mai "neastamparati" fani s-au dovedit cativa barbati trecuti de prima tinerete, care si-au incurajat cu multa indarjire preferatii.

AMENINTARE DE 1.000 DE PARAI. De altfel, atunci cand Bodo a anuntat ca s-a incheiat recitalul si impreuna cu colegii sai a parasit scena, un barbat a inceput sa strige: "Bodo, nu ne parasi! Mai vrem sa ne canti!". Vazand ca membrii Proconsul nu se grabesc sa biseze, el i-a spus vecinului sau: "Nasule, striga si tu, ca astia nu se mai intorc. Nu ma lasa singur, ca altfel nu mai vezi mia de parai pe care ti-o datorez". Intr-un final, "proconsulii" au revenit pe scena si au mai cantat doua piese: "Prima zapada" si "Fata cu tatuaj". "Sper ca prima zapada sa va gaseasca indragostiti si alaturi de cei dragi", le-a urat Bodo celor prezenti in sala. Turneul de promovare a albumului "5" inceput de Proconsul pe 28 octombrie s-a incheiat miercuri in Capitala. In tot acest timp, Bodo & Co. au sustinut concerte in zece orase, la care au participat peste 10.000 de fani ai formatiei.

A CANTAT SI A URLAT
PRO-BODO. Andreea Marin s-a dovedit un adevarat fan
Andreea Marin a fost si ea la Sala Palatului. Imbracata sport, in blugi si cu un tricou pe care scria: Love is a game. Fara un machiaj deosebit si cu o noua culoare a parului, Zana Surprizelor n-a stat locului o clipa. Pe toata durata spectacolului a dansat, a cantat si a urlat. Ce mai, s-a comportat asa cum ii sta bine unui fan rock! Cu toate ca fotoreporterii nu au slabit-o o clipa din blit-uri, ea nu a parut deloc afectata si a continuat sa se manifeste zgomotos. De asemenea, vedeta TVR a demonstrat ca iubeste foarte mult formatia Proconsul, neparasindu-si locul decat in clipa in care vocalistul a anuntat ca va canta ultima piesa din acea seara. Si nu doar atat! Andreea a aratat ca stie multe dintre versurile "proconsilor". Probabil ca si Bodo a remarcat-o pe Andreea, pentru ca la un moment dat a salutat-o.

Latin Expres, concert pentru inima lui Pepe

Cu o "Inima nebuna", Pepe a adunat in Kristal Club personalitati de la una pana la cinci stele: solistele blonde Trident, Papa Junior, Romica Tociu, Cabral, Lucian Viziru, Nico, Miki, Gabriel Cotabita etc. La petrecerea de lansare a celui mai recent produs marca Pepe, fanii au dat buzna, intrarea fiind libera.

TOPLESS. Petrecaretii s-au bucurat atat de artificii, cat si de barmanitele cu sanii goli si pictati in diferite culori. Cu o asemenea "costumatie", domnisoarele s-au "inarmat" cu tequila si cu sare. Paharelele si solnitele erau "depozitate" in cureaua de la brau. "Soldateii" se plimbau printre invitati pentru a se asigura ca nimeni nu va ramane "neadapat".

CU SPATELE. Fetele Tri-dent au deschis seara lui Pepe. Desi admiratorii latino-lover-ului roman nu stiau ce canta Trident, erau totusi la curent cu "tinuta" solistelor. Cele trei artiste blonde sunt renumite pentru blugii de scena care sunt decupati la spate, dezvaluindu-le posteriorul in toata minunatia lui. "Ce bine… canta fetele. Cu spatele!", se minuna un tanar. Dupa Trident a urcat pe podium fosta formatie a lui Pepe, Latin Expres. Au fost buni baietii, dar tot s-a vazut ca le lipsea Pepe! O data ce Latin Expres si-a onorat invitatia, in scena a intrat Miki, care, dupa cateva melodii latino, i-a predat stafeta lui Pepe. A cantat pana-n zori, oferind un spectacol de zile mari. Pacat ca nu l-a vazut si Oana Zavoranu, care n-a rezistat decat cateva minute. O fi avut treaba pe-acasa! (Dana Andronie)

"Mi-ai luat tot ce-aveam pe lume Puterea de a mai iubi Mi-ai luat fericirea Dorinta de a mai trai" Fructul iubirii noastre creste Mi-e greu fara iubirea ta Dar amintirile cu tine Nimeni nu mi le poate lua" - Pepe, "Numai iubirea"
×
Subiecte în articol: antimonden Pepe bodo proconsul