x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bruce Willis a apărut pentru prima oară în public de când s-a îmbolnăvit

Bruce Willis a apărut pentru prima oară în public de când s-a îmbolnăvit

de Redacția Jurnalul    |    04 Mar 2023   •   07:20
Bruce Willis a apărut pentru prima oară în public de când s-a îmbolnăvit
Sursa foto: Hepta

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a fost văzut în public pentru prima dată după ce familia sa a dezvăluit că s-a îmbolnăvit.

Pentru prima dată de când s-a îmbolnăvit, starul din „Die Hard” a ieșit în oraș.

Imaginile îl arată purtând un trening negru, cu o mână în buzunar, un hanorac albastru și o căciulă de lână. Actorul în vârstă de 67 de ani se plimbă alături de doi prieteni pe un trotuar din Santa Monica, Los Angeles, California.

În imaginile publicate de tabloidul „Daily Mail”, actorul pare senin, chiar dacă unul dintre cei doi prieteni încearcă să îl protejeze.

După ce a fost diagnosticat inițial cu afazie, un sindrom care îi complică capacitatea de vorbire, Willis a fost nevoit să își anunțe retragerea din industria cinematografică. În februarie anul trecut, soția sa, Emma Heming, în vârstă de 44 de ani, a informat fanii cu privire la starea soțului ei într-o postare pe Instagram, care a fost preluată ulterior de site-ul Asociației pentru degenerare frontotemporală: "De când am anunțat diagnosticul de afazie al lui Bruce, în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală. Din păcate, dificultățile de comunicare sunt doar un simptom al bolii lui Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”.

Soția sa a adăugat că „în prezent nu există un tratament pentru această boală, o realitate care sperăm că se va schimba în anii următori'.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bruce willis grav bolnav demenţa