x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Catherine Deneuve spune că Gerard Depardieu “nu e un exemplu de urmat”

Catherine Deneuve spune că Gerard Depardieu “nu e un exemplu de urmat”

de sanziana stancu    |    01 Apr 2014   •   16:07
Catherine Deneuve spune că Gerard Depardieu “nu e un exemplu de urmat”

Celebra actriţă franceză, Catherine Deneuve, l-a criticat pe colegul ei de breaslă, actorul Gerard Depardieu, spunând că “nu este un exemplu bun de urmat”. Artista s-a referit la faptul că Depardieu a preferat să îşi ia cetăţenie rusă şi belgiană pentru a nu mai plăti impozite mari în Franţa, ţara lui de origine, scrie publicaţia britanică The Guardian.

“nu vrea să trăiască în Franţa pentru că nu vrea să plătească taxele pe care noi le plătim aici, în Franţa. Cred că, acum, Gerard poate să îşi păstreze mai bine ceea ce a câştigat până acum, aşa cum fac, de pildă, oamenii bogaţi din Franţa care preferă să îşi ţină banii în alte ţări. Nu cred că este un exemplu bun de urmat şi nu cred că acest lucru va ţine mult timp. Nu cred că poţi să fii mult timp un cetăţean de nicăieri”, a afirmat celebra actriţă într-un interviu acordat publicaţiei Hollywood Reporter. Ea a mai spus că, pe căt pare de atractiv acest sistem, pe atât este nu este atât de practic precum se crede.

Deneuve şi Depardieu, unii dintre cei mai prolifici actori ai Fraţei, au jucat împreună în nouă filme, între care şi în “Ultimul metrou”, iar cea mai recentă colaborare a lor datează din 2012, în Asterix şi Obelix: În serviciul Majestăţii-Sale – a patra producţie din această serie de filme.








×