x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Catrinel Menghia a apărut însărcinată pe coperta unei reviste italiene

Catrinel Menghia a apărut însărcinată pe coperta unei reviste italiene

de Redacția Jurnalul    |    16 Noi 2023   •   21:30
Catrinel Menghia a apărut însărcinată pe coperta unei reviste italiene
Sursa foto: Hepta

Fotomodelul Catrinel Menghia este însărcinată cu al doilea copil. Vedeta a apărut cu burtica la vedere pe coperta unei reviste italiene.

Ea formează un cuplu cu italianul Massimiliano Di Lodovico de peste un deceniu. Cei doi mai au o fetiță de 4 ani, potrivit spynews.ro.

În vârstă de 37 de ani, Catrinel Menghia a apărut însărcinată pe coperta unei reviste italiene și spus că așteaptă al doilea copil. Ea a postat, pe Instagram, un mesaj emoționant alături de fotografie.

''Miile mele vieți+ una'', a scris Catrinel Menghia pe Instagram. 

În urmă cu 12 ani, Catrinel Menghia a trecut printr-un divorț, după ce fostul ei soț a înșelat-o. Vedeta l-a întîlnit apoi pe Massimiliano Di Lodovico.

”Pe plan profesional, mă simt împlinită, totul e ok. A venit exact la momentul potrivit, e un lucru pe care ni l-am dorit. A încununat relația noastră.

E frumoasă, e nouă, savurez fiecare moment pentru că, până la un an, descoperi mereu câte ceva, la o săptămână sau o lună. Copilul face ceva, sta în fund, apoi începe să meargă în patru labe, începe să spună mama”, a povestit Catrinel Menghia la Antena Stars.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: catrinel menghia insarcinata