x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cerere în căsătorie în fața juraților ,,Chefi la cuțite”

Cerere în căsătorie în fața juraților ,,Chefi la cuțite”

10 Oct 2017   •   16:46
Cerere în căsătorie în fața juraților ,,Chefi la cuțite”

Dacă ediția de luni a emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” l-a avut în lumina reflectoarelor pe chef Cătălin Scărlătescu, ce a fost cerut în căsătorie de o frumoasă studentă din Pitești, seara aceasta reface scenariul nunții cu doi concurenți. Marius Crețu și Daciana Dura au venit împreună în concurs pregătiți să fie rivali, dar planul bucătarului din Arad nu include doar obținerea râvnitelor cuțite, ci și un inel. Curajos, mărturisește că în această seară o va cere de soție pe iubita sa chiar în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, indiferent de rezultatul jurizărilor pe nevăzute. Se pare că dragostea sinceră și declarațiile autentice de iubire sunt printre ingredientele preferate ale acestui sezon, iar clopotele de nuntă bat din ce în ce mai frecvent în platoul emisiunii. Nici cel mai curtat burlac al juriului nu va rămâne fără reacție marți seară când viitorul mire va întrerupe jurizarea pe nevăzute a logodnicei sale. Care va fi răspunsul concurentei, dar și ce șansă au aceștia într-o emisiune în care verdictul depinde doar savoarea mâncării și platingul farfuriei, telespectatorii vor afla azi, de la 20:00.

Tot în această seară, o profesoară de limba engleză din Iași pasionată de gastronomia franceză îi va surprinde pe chefi cu un preparat specific Coastei de Azur pe care nu l-au mai degustat în nicio altă ediție: sângerete pe pat de măr copt stropit cu coniac. Emisiunea ,,Chefi la cuțite” este o provocare pentru Irina Stratulat, care va ajunge în fața trioului celebru cu un singur scop: de a primi un permis către etapa următoare. La fel de determinată se va prezenta și o concurentă de doar șaisprezece ani, care are deja o experiență de patru ani la bancul de lucru. Alexandra Dumescu mărturisește că s-a înscris să învețe cât mai mult și că cea mai mare dorință a ei este să obțină cuțitele și aprecierea celor care ar putea să-I devină mentori.

Talentul concurenților nu ține cont de vârstă, ocupație, sau experiență în bucătărie, iar ediția din seara aceasta este un alt exemplu că pasiunea culinară este pedala de accelerație a celor ce se visează câștigători. Câte cuțite vor împărți jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dar și cât de aspri vor fi cu cei care nu se ridică la nivelul așteptărilor, telespectatorii Antenei 1 pot vedea diseară de la ora 20:00, într-o nouă ediție spectaculoasă ,,Chefi la cuțite”!

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite