x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Chris Evans, „cel mai sexy bărbat în viață”!

Chris Evans, „cel mai sexy bărbat în viață”!

08 Noi 2022   •   09:00
Chris Evans, „cel mai sexy bărbat în viață”!
Sursa foto: Hepta

Chris Evans, actorul din "Captain America", a fost numit de revista People "cel mai sexy bărbat în viață" pentru anul 2022, după ce colegul său de la Marvel, Paul Rudd, a primit acest titlu în 2021.

Evans, care are 41 de ani și este necăsătorit, a declarat că percepe titlul drept „o formă ciudată de laudă umilă". Cu toate acestea, el a fost nerăbdător să împărtășească vestea cu cel mai mare fan al său - mama sa.

"Mama mea va fi atât de fericită", a declarat Evans pentru People într-un interviu. "Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat".

Evans a crescut în popularitate de-a lungul anilor, de la rolul principal într-unul dintre primele sale seriale de televiziune, "Opposite Sex", în 2000, până la interpretarea lui Steve Rogers/Captain America.

În ciuda numeroaselor sale distincții de la Hollywood, starul din "Gray Man" are aspirații în afara actului actoricesc, care includ căsătoria și paternitatea.

În timp ce Evans încă se obișnuiește cu noul său titlu, actorul a declarat pentru People că își va aminti cu plăcere de această onoare atunci când va deveni "bătrân și flasc".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: chris evans people