x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cosmin Natanticu de la “Happy show”, bătut de colegi, cu bastoane de cauciuc

Cosmin Natanticu de la “Happy show”, bătut de colegi, cu bastoane de cauciuc

14 Mai 2014   •   15:40

Actorii de la Serviciul Român de Comedie şi-au luat prea în serios rolul de jandarmi şi, mai în glumă mai în serios, au făcut abuz de lovituri de bastoane pe spinarea colegilor. Astăzi, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a emisiunii “Happy show”, telespectatorii Antenei 1 pot vedea acest episod intitulat “Şcoala de jandarmi şi bune maniere”.

Cel mai oropsit dintre agenţii- jandarmi a fost actorul Cosmin Natanticu, al cărui rol îl solicita să poarte o uniformă roz. “Cred că nu mă suportau aşa îmbrăcat cum eram, de-asta îmi tot trageau bastoane. Adevărul e, aşa cum o să vedeţi şi-n poze, că nu prea îmi statea bine în roz. Nu mă prindea deloc culoarea la ten”, comentează cu umor actorul.

De prins însă l-au prins la propriu aceeaşi colegi simpatici, care au profitat de faptul că regizorul momentului l-a rugat să poarte nişte cătuşe. “Băi, sunteţi nebuni, cine a şutit cheia de la cătuşele astea roz, cu blăniţă. Hai, vă rog, deo oră stau încătuşat, am o urgenţă”. Într-un final, în hohotele de râs ale întregii echipe, Cosmin a fost eliberat: “M-a pedepsit producătorul emisiunii pentru că într¬-o zi de vineri mie mi-a scăpat o înjurătură, eu eram pe veselie, mă hăhăiam când trebuia să fiu concentrat. Am promis să fiu cuminte şi m-au eliberat”, încheie “agentul” Serviciului Român de Comedie.

Ce alte trăsnăi vor mai face actorii din Serviciul Roman de Comedie, telespectatorii vor vedea azi, de la ora 20.30, într- nouă ediţie “Happy show”, la Antena 1.


×