x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cristina Spătar la “Refresh by Oana Turcu” : “M-a afectat faptul că după naştere fizicul meu nu mai era acelaşi, faptul că eram grasă. Mă vedeam imensă”

Cristina Spătar la “Refresh by Oana Turcu” : “M-a afectat faptul că după naştere fizicul meu nu mai era acelaşi, faptul că eram grasă. Mă vedeam imensă”

16 Mai 2014   •   12:15
Cristina Spătar la “Refresh by Oana Turcu” : “M-a afectat faptul că după naştere fizicul meu nu mai era acelaşi, faptul că eram grasă. Mă vedeam imensă”

Cristina Spătar este invitata Oanei Turcu, în emisiunea “Refresh”, sâmbătă, de la ora 16.00, la Antena Stars. Întrebată ce fel de dieta tine, cântăreaţa i-a spus gazdei că nu mănâncă nimic dimineaţa pentru că o doare stomacul. Bea doar o cafea cu lapte. Secretul siluetei ei este simplu: Cristina bea sucul de la o lămâie, cu apa minerală, fără îndulcitori, fără zahăr. Deşi nu îi place sportul, face zilnic, dar şi-a amenajat acasă, în mansardă, o sală de forţă. “După naştere, mi-am dorit foarte mult să slăbesc. Eram chiar sub o presiune psihică. Am ajuns chiar şi la psiholog. Voiam să slăbesc într-un timp foarte scurt pentru că se apropia botezul. Mi-am dat seama că am o problemă pentru că plângeam foarte mult, eram foarte irascibilă, mă certam cu toată lumea, nu lăsam pe nimeni să se atingă de copiii mei. Am realizat că sunt absurdă şi că e clar că se întamplă ceva cu mine. “M-a afectat faptul că fizicul meu nu mai e acelaşi, faptul că eram grasă şi mă vedeam imensă”, declară Cristina Spătar la “Refresh by Oana Turcu”.

Un capitol dureros al vieţii ei este acela în care mama ei a fost diagnostică cu cancer. Despre asta, cântăreaţa îi mărturişeste Oanei Turcu: “Când mama a fost diagnosticată, mi-am dorit şi eu să mor, să mor o dată cu ea. O divinizam pe mama, am avut o relaţie cu adevărat specială cu mama. Când s-a îmbolnăvit, ne strângea la piept, pe mine şi pe sora mea şi spunea:
Ce alte mărtuirisiri va mai face cântăreaţa, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 16.00, la “Refreh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.
 

×