x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum au ramas vedetele fara bani

Cum au ramas vedetele fara bani

26 Oct 2004   •   00:00

Vedetele se impart in (cel putin) doua categorii: unele sunt foarte calculate cu banii pe care-i castiga si nu-si permit sa arunce cu ei in stanga si in dreapta, iar altele nu stau sa-si numere leii din portofel.

ROXANA I. ANCUTA

Click pentru a mari imaginea
IMPRASTIATA. Mihaela Cernea pierde intruna bani. Norocul ei ca are ce!
Mihaela Cernea (Class) recunoaste fara resentimente faptul ca este atat de imprastiata, incat rareori se intampla sa stie cati bani are, cat a cheltuit, cati i-au mai ramas si asa mai departe. "Nu stiu ce a fost intr-un an, pentru ca am pierdut 13 telefoane, mi s-au furat nu stiu cate genti, iar de bani... ce sa mai spun?! Am pierdut o gramada! Cea mai cumplita pierdere am suferit-o odata, la mare. Ma aflam intr-o discoteca si, intr-un moment de neatentie din partea mea, mi s-a furat sacul in care aveam toti banii, actele plus trusa mea de farduri cea mai buna. Nu pot sa spun cand am pierdut ultima oara bani, pentru ca frecvent mi se intampla lucrul asta. Tocmai pentru ca nu tin evidenta banilor pe care-i am", spune solista.

NEATENTIE. Colega de trupa a Mihaelei, Anca, sufera de aceeasi "boala": "Tot timpul pierd bani. Uit unde-i pun, mi se fura, cateodata nu stiu ce fac cu ei. Sunt cam neatenta. De fapt, am fost neatenta, pentru ca acum am devenit paranoica. De cand era sa pierd portofelul plin cu bani care imi cazuse din masina cand am coborat, dar pe care, din fericire, l-am gasit sau de cand mi s-a furat sacul in care aveam 300 de dolari, un milion de lei si toate cartile de credit, sunt atenta nu numai la gentile mele, dar si la portofelele prietenilor mei. Mereu le atrag atentia sa nu le mai tina in buzunarul din spate al pantalonilor".

RECLAMATIE. Daniel@ este o persoana care apreciaza valoarea banului. "Sunt foarte calculata si nu pierd banii aiurea. Asa m-am nascut si asa am fost invatata. Castig banii cu greu si ii dramuiesc cum stiu eu mai bine. De pierdut la propriu nu poate fi vorba. Am mare grija de portofelul meu."

"Haiducul" Cristi a ramas fara bani din cauza femeilor. "In urma cu o luna am pierdut 200$, pe care i-am bagat pe langa buzunar. Ma aflam la munte, in week-end, si ma uitam dupa un specimen superb. Asta e, femeile te fac sa-ti pierzi si capul, si banii."

Un alt cantaret "haiduc", Catalin, a fost pagubit si mai spera inca sa-si recupereze "averea". "Eu am fost patit bine. Acum trei luni am lasat 850 euro in torpedou. Cand am venit la masina, nu i-am mai gasit. Am facut reclamatie la politie pentru recuperarea sumei, insa cred ca e mai bine sa o declar nula. Cazul inca se mai investigheaza".

Bogdan de la El Negro a pierdut acum jumatate de an doua milioane de lei. "Aveam patru hartii de 500.000 de lei, pe care le-am scos de la bancomat, si nu am mai ajuns cu ele pana acasa. Le-am pierdut pe undeva, pe drum. Dar ma gandesc ca e o balanta in tot si ca asa trebuia sa se intample."

Betty de la Etnic declara ca, in general, umbla cu multi bani la ea si, prin urmare, este foarte atenta ca nu cumva sa ii piarda. "Dupa ce am primit banii de la un concert, am iesit la cumparaturi cu fetele din trupa. Dupa ce ne-am cumparat diverse, am savurat si noi un tiramisu si un suc. Atunci mi-am dat seama ca nu mai am nici un ban. Cred ca am pierdut aproximativ cinci milioane de lei, bani ce-mi ramasesera dupa toate cumparaturile facute."

RESPECTA BANII

Fuego este un baiat strangator. Orice banut pe care l-a castigat l-a pus la ciorap. Asa a reusit sa-si ia casa, masina si alte "lucrusoare" necesare varstei lui. "Investesc in masini si in proprietati. Nu imi place sa imi bat joc de banii mei munciti cu sange prin drumurile lungi si nopti pierdute."
×
Subiecte în articol: antimonden bani banii pierdut