x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Demonstrații incredibile de curaj, conflicte și lacrimi, în prima semifinală “Splash! Vedete la apă”

Demonstrații incredibile de curaj, conflicte și lacrimi, în prima semifinală “Splash! Vedete la apă”

21 Aug 2014   •   13:45
Demonstrații incredibile de curaj, conflicte și lacrimi, în prima semifinală “Splash! Vedete la apă”

Vineri, 22 august, de la ora 20.30, la Antena 1

Alina Pușcaș, Ruby, Sore, Simona Sensual, Florin Ristei, Vladimir Drăghia, Cosmin Soare, Daniela Crudu și tatăl ei, domnul Nelu Crudu, sunt vedetele care vor concura în prima semifinală a celui mai îndrăzneț show al verii, “Splash! Vedete la apă”, vineri, 22 august, de la ora 20.30, la Antena 1. Cinci dintre ei, aceia care vor executa - din punctul de vedere al juriului format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda și al publicului prezent în sală - cele mai spectaculoase sărituri în apă, se vor califica în marea finală “Splash! Vedete la apă” de vineri, 5 septembrie!
Caractere puternice și ambițioase, toți cei opt concurenți s-au remarcat în această ediție fie prin demonstrații incredibile de curaj și voință, fie prin ținută și eleganță în executarea săriturilor, fie prin discuții în contradictoriu și chiar conflicte. Peste toate astea, s-au evidențiat cu toții și prin aptitudinile artistice. Ei au cântat, la unison, o melodie cu dedicație, pentru cei trei care le vor acorda notele, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda, pe acordurile piesei “Oprește, Nae, vaporul”.

După ce a învățat să înoate la “Splash!” și tot aici a sărit pentru prima oră de la platforma de șapte metri, în încercarea de a-și învinge teama de înălțime, Ruby face o nouă demonstrație de curaj care-i va lăsa pe toți – juriu, prezentatori, iubit, public – cu gura căscată. Daniela și tatăl ei, Nelu Crudu, vor face o nouă săritură în tandem, de data aceasta de la platforme diferite. Total nemulțumită de nota pe care i-o acordă juratul Cosmin Seleși, Daniela Crudu va avea un dur schimb de replici cu acesta. Simona Sensual intră în conflict cu antrenorul ei, maestrul sportului Adrian Cherciu - despre care spune că o persecută -, iar acesta refuză să o mai antreneze. De altfel, Simona reușește să-l scoată din sărite și pe unul dintre jurați. Despre cine este vorba, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri seara, la “Splash! Vedete la apă”.

Și tot aici, Cosmin Soare va executa o săritură “cu un grad de dificultate care nu s-a mai pomenit la „Splash!” și nici în Europa”, după cum susține antrenorul său, iar Vladimir Drăghia va reuși cea mai frumoasă săritură de până acum, din acest sezon al show-ului. La rându-i, efervescentul Florin Ristei va face o săritură frumoasă și va fi susținut de pe margine de mama sa și de fratele mai mare, revenit de curând în țară. Tot la “Splash!”, din cauza unei neînțelegeri, Sore se vede nevoită să-și schimbe antrenorul, pe ultima sută de metri. Cum reușește ea să facă față situației, în aceste condiții delicate, telespectatorii Antenei 1 vor afla mâine seară.

Cel mai emoționant moment al serii o are ca protagonistă pe Alina Pușcaș. Frumoasa prezentatoare a show-ului “Te cunosc de undeva!” va participa în concurs deși, cu doar o oră înainte de filmare, se afla în spital, pentru investigații medicale de urgență. În urma acestora s-a constatat că are o contractură musculară puternică și un început de pneumonie. Medicii i-au interzis Alinei să mai participe în concurs, însă aceasta nu a vrut să renunțe, motivată fiind de cazul micuței campioane la sărituri în apă Maria Casian, fetița cu mari probleme de sănătate pentru care luptă, de altfel, toți concurenții de la “Splash! Vedete la apă”. Această decizie o va “costa” însă pe Alina. I se face rău în plină filmare și va părăsi bazinul olimpic din Bacău pe targă.

Care este deznodământul acestei situații și cine sunt cei cinci concurenți ce vor participa în marea finală “Splash! Vedete la apă”, telespectatorii vor afla vineri, 22 august, de la ora 20.30, într-o primă și spectaculoasă semifinală a show-ului, numai la Antena 1!
 

×