x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Despăgubiri URIAȘE pentru văduva lui Kobe Bryant. Ce sumă va primi din partea comitatului Los Angeles

Despăgubiri URIAȘE pentru văduva lui Kobe Bryant. Ce sumă va primi din partea comitatului Los Angeles

de Redacția Jurnalul    |    01 Mar 2023   •   22:00
Despăgubiri URIAȘE pentru văduva lui Kobe Bryant. Ce sumă va primi din partea comitatului Los Angeles
Sursa foto: Hepta

Soția fostului baschetbaist american Kobe Bryant va primi despăgubiri de aproape 29 de milioane de dolari din partea comitatului Los Angeles, scrie Reuters.

Ea a intentat proces polițiștilor și pompierilor care au distribuit imagini neoficiale, inclusiv clienților unui bar din zonă, cu elicopterul prăbușit, în urma accidentului pierzându-și viața Kobe Bryant și fiica lor de 13 ani. Vanessa Bryant i-a acuzat de atingere adusă vieții private.

''Ziua de azi marchează punctul culminant al doamnei Bryant în lupta sa curajoasă pentru a-i trage la răspundere pe cei care s-au angajat în acel comportament grotesc. Ea a luptat pentru soţul ei, fiica ei şi toţi cei din comunitate ale căror familii au fost tratate cu aceeaşi lipsă de respect'', a spus Luis Li, avocatul Vanessei Bryant. 

El a precizat că a fost semnată o înțelegere între cele două părți, în sumă de 28,85 de milioane de dolari, care cuprinde și cei 15 milioane de dolari pe care juriul unui tribunal federal a decis să-i fie acordați văduvei baschetbalistului, în august 2022, acuzându-i pe polițiști și pompieri că au încălcat intimitatea și au provocat suferințe emoționale familiei acestuia. 

Și Mira Hashmall, avocata Comitatului Los Angeles, a spus că înţelegerea a fost ''corectă şi rezonabilă''. 

Kobe Bryant avea 41 ani când, împreună cu fiica sa, Gianna, și cu alte 7 persoane au murit în urma prăbușirii unui elicopter în localitatea Calabasas din California, la 26 ianuarie 2020. Kobe Bryant era o vedetă a baschetului american fiind cvintuplu campion al NBA, selecţionat de 18 ori pentru All-Star Game și acceptat în 2020 în Hall of Fame.
 

×