x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Discriminare - Exmatriculata pentru mama lesbiana

Discriminare - Exmatriculata pentru mama lesbiana

de Adriana V. Paduraru    |    28 Sep 2005   •   00:00
Discriminare - Exmatriculata pentru mama lesbiana

"Familia dumneavoastra nu este una conforma conditiilor de admitere in scoala noastra", se arata in scrisoarea trimisa mamei biologice a fetitei.

"Priveste, dar nu atinge!"

Alisha prezinta noua colectie de lenjerie intima Per Una, pentru lantul de magazine Marks & Spencer din Londra. Zicala "Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place" se potriveste si in acest caz, multi trecatori oprindu-se din drumul lor pentru a admira frumosul fotomodel.

Lux pentru "maidanezi"

Cainii vagabonzi din Ierusalim vor fi recuperati si "internati" intr-un "azil" de lux ce va dispune de custi cu climatizare, piscina si gradini, pe unde patrupedele vor fi scoase la plimbare. Viitorul stabiliment va asigura trei mese pe zi si este comparat de presa israeliana cu un hotel de cinci stele.

China - Acrobatie la opt ani

O fetita de opt ani din China executa acrobatii pe sarma la o inaltime de aproximativ 25 de metri. Yin Feiyan, din provincia Anhui, a declarat ca merge pe sarma de cand avea doi ani. Ea a adaugat ca aceasta nu este cea mai buna performanta a sa. La numai patru ani a mers 91 de metri pe o franghie suspendata la 30 de metri deasupra pamantului.

Inventie - O studenta are poseta cu bec

O studenta de la Universitatea Brunel din Marea Britanie a inventat o metoda prin care obiectele din interiorul gentii vor putea fi vazute cu usurinta. Poseta, numita Sun Trap, utilizeaza o celula solara amplasata pe partea exterioara a gentii si care capteaza energia solara, stocand-o intr-o baterie interna care lumineaza captuseala din interiorul gentii. Captuseala posetei este facuta din material special electroluminiscent, care ilumineaza in momentul in care fermoarul gentii este deschis. Lumina din interiorul posetei se stinge la loc atunci cand fermoarul este inchis. In plus, bateria portabila cu care este dotata poseta poate fi folosita drept incarcator de urgenta pentru telefonul mobil sau pentru alte dispozitive wireless.

Marea Britanie - Sarcina fara sex

Din ce in ce mai multe femei britanice urmeaza tratamente medicale pentru a ramane insarcinate. Nu din cauze medicale, ci pentru ca nu au timp sau nu vor sa faca sex. Femeile bogate, cu varste de 30-40 de ani, dintre care unele cu o viata sexuala normala, sunt dispuse sa plateasca mii de lire sterline pentru un tratament de inseminare artificiala, convinse fiind ca aceasta metoda le ofera mai multe sanse de a ramane insarcinate. Potrivit studiilor, pentru a ramane insarcinata in mod normal, o femeie trebuie sa aiba o viata sexuala activa care sa implice contacte neprotejate macar o data la fiecare trei zile.

Licitatie - Obiecte Beatles, vandute la Londra

Casa de licitatii Christie’s va pune in vanzare la Londra circa 230 de obiecte care au apartinut membrilor Beatles, inclusiv inregistrari, instrumente si obiecte de imbracaminte. Ciorna melodiei "I’m only Sleeping", cantec scris de John Lennon in 1966, este unul dintre cele mai valoroase obiecte care vor fi oferite la licitatie, valoarea sa de vanzare putand ajunge pana la 200.000 de lire sterline (295.000 de euro). Un interviu inedit cu John Lennon si sotia sa, Yoko Ono, realizat in mai 1969 in timpul celebrului lor "bed-in" pentru pace de la Montreal, ar putea fi vandut in schimbul sumei de 15.000-20.000 de lire sterline (22.125-29.500 euro). Inregistrarea cu durata de o ora, care nu a fost niciodata difuzata, a fost pastrata intr-un cufar de la realizarea ei pana in prezent.

Prostie - Plin inoportun de benzina

Doi barbati, care furasera masina unei angajate la o benzinarie din Florida, au avut ideea de a se intoarce la locul de munca al victimei pentru... a face plinul. Pam Pease (49 de ani) matura zona parcarii statiei in clipa in care a vazut un autovehicul familiar oprindu-se in fata unei pompe. Era chiar Fordul ei, Escort albastru, care putea fi recunoscut dupa capacul de roata lipsa si al carui furt il semnalase cu mai putin de o ora in urma. "Am fost uluita, dar erau acolo", a povestit femeia, declarandu-se - retrospectiv - incantata de faptul ca, in momentul infractiunii, in rezervorul masinii se afla atat de putina benzina.

Discriminare - Exmatriculata pentru mama lesbiana

O eleva de 14 ani a fost exmatriculata din scoala la care invata din cauza ca parintii sai sunt doua lesbiene. "Familia dvs. nu este una conforma conditiilor de admitere in scoala noastra", se arata in scrisoarea trimisa pe adresa Tinei Clark, mama biologica a fetitei. De asemenea, in scrisoare se mai preciza ca politica scolii stabileste ca macar unul dintre parintii elevilor sa nu fie implicat in practici "imorale sau inconsecvente cu stilul de viata crestin, precum coabitarea fara casatorie sau relatiile homosexuale". Tina Clark si partenera sa de viata sunt impreuna de 22 de ani si mai au alte doua fiice, una de noua ani si alta de 19.

Aroma - Parfum de bebelus, marca J-Lo

Jennifer Lopez iubeste atat de mult mirosul bebelusilor incat a folosit o aroma asemanatoare ca baza a noului ei parfum, Live. Vedeta latino a declarat ca a fost inspirata si de alte arome neobisnuite din casa sa. "Imi place mirosul de prajitura si cel al lumanarilor cu aroma de coacaze pe care le aprind acasa. Am folosit aceste arome pentru ultimul meu parfum", a adaugat Lopez.
×
Subiecte în articol: antimonden