x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Divertis Parc revine

Divertis Parc revine

24 Feb 2004   •   00:00

Baietii de la Divertis revin duminica pe micile ecrane, la Antena 1. Sezonul 4 al Divertis Parc marcheaza reintalnirea cu personaje vechi, dar si rubrici noi care isi fac loc in formatul emisiunii.

Una dintre noutati este revenirea Monicai Anghel alaturi de Tony Grecu & Co. Ea isi va relua personajul Iuliana. In acest context, pe Magda Catone o vom vedea mai rar, in functie de scenariu. O alta prezenta inedita in Divertis Parc este omul de radio Daniel Buzdugan care va primi diverse roluri. "Aven nevoie de diverse personaje, in general personaje straine, iar Buzdugan este acela care, prin natura meseriei sale, poate alege tonurile si accentele cele mai potrivite", ne-a explicat Tony Grecu. Intrebat de ce a facut aceasta alegere, Tony Grecu a spus ca este vorba nu numai de talent, dar si de "o alegere de natura sentimentala". "Este un actor care vine din aceeasi zona culturala ca si Divertis". Maestrul de ceremonii al serilor Divertis Parc nu a exclus posibilitatea ca, la un moment dat, Buzdugan sa devina unul dintre membrii cu drepturi depline din cadrul grupului.

Divertis Parc contine si cateva rubrici noi. Una dintre acestea este "Telemiliardarul", inspirata din emisiunile gen "Minute de milioane". Gazda care va vrea sa va convinga sa dati telefon si care isi va pune in valoare intreaga capacitate de convingere este nimeni alta decat Monica Anghel.

Rubrica "Ireal TV" - tratarea in cheie umoristica a intamplarilor stranii care se petrec in Romania - va atinge in primul episod, cel de duminica, problema scandalului sexual din Ialomita, aparuta in exclusivitate in "Jurnalul National". Nu este singura problema de actualitate abordata de Divertis. In problema adoptiilor internationale, spectatorii vor asista la un savuros interviu cu baroneasa Nicholson si chiar cu Verheugen.

Scenariul, in functie de negocieri
Deocamdata, baietii de la Divertis au pus la punct primele 3 episoade. Actualul sezon este destinat sa dureze pana la 30 mai si lucruri noi vor exista si pe parcurs. "Vom intalni personaje politice in diverse ipostaze. Vom avea toate genurile de umor si vom incerca sa mentinem echilibrul intre toate sursele de inspiratie", marturiseste Tony Grecu. "Scenariul se va schimba, probabil, in functie de negocierile de aderare."

×
Subiecte în articol: antimonden divertis divertis parc