x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dylan a ales. Mingea!

Dylan a ales. Mingea!

de Anca Stanescu    |    02 Iun 2007   •   00:00
Dylan a ales. Mingea!

Cel mai important trofeu al Nadiei Comăneci, Dylan, va implini măine un an intreg! Ieri, lumea s-a adunat, cu mic, cu mare, la tăierea moţului său. "Ce va alege oare de pe tăviţă?" era intrebarea de pe buzele tuturor.

Tăiere de moţ - Va ajunge oare fotbalist?

Cel mai important trofeu al Nadiei Comăneci, Dylan, va implini măine un an intreg! Ieri, lumea s-a adunat, cu mic, cu mare, la tăierea moţului său. "Ce va alege oare de pe tăviţă?" era intrebarea de pe buzele tuturor.

Oare ce pot avea in comun ziua Copilului, Doi Cocoşi (restaurantul) şi Dylan (puiul Nadiei Comăneci)? Simplu: o tăiere de moţ. Cu tot tacămul: tăviţă cu obiecte "pe alese", meniuri şi invitaţi pe cinste. Au venit să-l vadă pe cel mic Mihaela Rădulescu, Ilie Năstase cu soţia şi fetiţa (căreia Dylan i-a zămbit prietenos), Gică Popescu, Simona Amănar şi Elena Merişoreanu. Dylan şi-a intămpinat musafirii intr-un costum sport, cu părul ridicat intru aşteptarea... foarfecii.

MIUŢĂ CU TATI. Mai intăi insă a luat autografe, pe o minge de fotbal in miniatură de la maeştrii Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi. Apoi a purces la o adevărată miuţă cu tatăl său, pasăndu-i, atăt căt il ţineau puterile de aproape un an, balon(aşul). Se intrevedea, oare, viitoarea alegere? Greu de răspuns incă... Oricum, Luchi Georgescu, naşa, a afirmat că in mod sigur pe tăviţa tradiţională se va afla şi ceva "care să-i stimuleze circumvoluţiunile cerebrale, adică o carte". Naşul Gigi Neţoiu avea insă o părere clară: "Are trei posibilităţi: să devină fie fotbalist, fie gimnast, fie politician". Doamne fereşte pentru ultima! Dar poate pănă va creşte Dylan se vor schimba lucrurile şi in acest domeniu. Pe Ilie Năstase il preocupa cu cine seamănă Dylan. "Naşule, cu tine seamănă!", i-a spus lui Gigi Neţoiu. "Cum să semene cu mine, ce, eu sunt blond?", a răspuns acesta. "Păi, acum nu mai eşti, dar cănd erai mic, aşa aveai părul", nu s-a lăsat marele tenisman.

OARE CE S-ALEG EU? Ora 20:05. După pregătirile de rigoare, presa a fost poftită să asiste la momentul alegerii. După ce a ţinut asistenţa in şah căteva minute bune (se acumulaseră oboseala şi plictiseala), Dylan a făcut abstracţie de blitzturile aparatelor de fotografiat şi de camerele de filmat. A privit cu atenţie inaintea lui. Avea ce vedea: pix, chei, oglindă, vin, foarfecă, bani, şurubelniţă, minge de fotbal... Minge de fotbal? Pe ea! Se pare că a găndit micuţul Dylan, in faţa tăvii cu tentaţii. Şi a apucat-o cu nădejde. Aşadar, tot pe-a naşului, care de fapt jinduieşte să-l facă fotbalist, a ieşit! Deocamdată. Cine ştie ce va fi peste 9-10 ani? Pănă una-alta ii ţinem pumnii lui Dylan şi ii urăm noroc, jucării frumoase şi sănătate, că-i cea mai bună din toate.

Implinire

"Sunt foarte fericită. Dylan este acum cea mai mare bucurie a mea, mi-e drag cum nu pot exprima in cuvinte. Mi-am dorit foarte mult să am un nepot de la Nadia. Nu-mi doresc decăt să fie sănătos, să aibă mult noroc şi să reuşească in viaţă"

Ştefania Comăneci mama Nadiei

×
Subiecte în articol: antimonden dylan