x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fiica lui Bruce Willis, mesaj emoționant: ”Îmi lipseşte tatăl meu”

Fiica lui Bruce Willis, mesaj emoționant: ”Îmi lipseşte tatăl meu”

de Redacția Jurnalul    |    22 Noi 2023   •   21:30
Fiica lui Bruce Willis, mesaj emoționant: ”Îmi lipseşte tatăl meu”
Sursa foto: Instagram

Fiica lui Bruce Willis a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o fotografie cu tatăl său.

Rumer Willis are 35 de ani și a publicat o poză în care apare alături de tatăl ei, pe vremea când era bebeluș. Cei 1,1 milioane de fani ai actriței s-au gândit la ce este mai rău. 

”Chiar îmi lipseşte tatăl meu astăzi”, a scris Rumer, semn că starea acestuia continuă să se înrăutățească. 

Și sora actriţei, Tallulah Willis, cel mai mic copil al lui Bruce şi al fostei soţii Demi Moore, a împărtăşit postarea pe Instagram Story. 

”La naiba, fotografiile m-au terminat în seara asta. Eşti toată inima mea şi sunt atât de mândră să fiu Tallulah Belle Bruce Willis a ta”, a mai scris ea. 

Actorul a fost diagnosticat cu demență frontotemporală în 2022, dar și cu afazie, o incapacitate de a vorbi sau de a înțelege ce i se spune.

În termeni de specialitate, demența frontotemporală ”este un termen generic pentru un grup de tulburări cerebrale care afectează în principal lobii frontali și temporali ai creierului”, potrivit ET.

Bruce Willis are 67 de ani și a fost văzut în public pentru prima dată după ce familia sa a dezvăluit boala de care suferă.

Imaginile l-au arătat purtând pantaloni negri de trening, cu o mână în buzunar, un hanorac albastru și o căciulă de lână. Actorul se plimba alături de doi prieteni pe un trotuar din Santa Monica, în California, potrivit antena3CNN

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: bruce willis rumer willis