x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Folk Creativ - Ciocu e tare de pica!

Folk Creativ - Ciocu e tare de pica!

de Catalina Iancu    |    07 Oct 2006   •   00:00
Folk Creativ - Ciocu e tare de pica!

"Mon pere est une rockstar". Asta ne "spune" tricoul lui Mircea Vintila. Chiar daca pe fruntea artistului nu scrie "EU sunt folkist" cu totii stim ca asa este.

Creative Folk - Club A Reunion inseamna folk in dialog cu alte arte. Joi seara, gazdele din Club A au pus muzica fata in fata cu poezia. Spectacolul a fost deschis de Ovidiu Mihailescu si invitatul sau special, Daniel Fat. A urmat Corina Dragomir, o actrita plina de sensibilitate, cu un recital din poezia erotica a Floarei Tutuianu.

TENISI BRAMBURA. Apoi a inceput "nebunia", cum ii place lui Mircea Vintila sa spuna. Mai bine de o ora, Ciocu si trupa Brambura au cantat, iar publicul a facut "backing vocal" inca de la prima piesa, "Madama de pica". "A fost o atmosfera extraordinara. De mult timp n-am mai simtit o asemenea caldura din partea publicului. S-au aflat cu noi Relu Bitulescu (ex-Bazorelief) si Mugurel Vrabete, cu care am cantat cu foarte mult timp in urma, tot in Club A", ne-a declarat Ciocu Vintila. In sala s-a mai aflat, de asemenea, un bun prieten al lui Vintila, venit tocmai de la Chicago. "Nu-i venea sa creada cand a vazut ce atmosfera s-a creat. Participarea directa a publicului tanar este de-a dreptul fascinanta", a mai adaugat artistul. In ceea ce priveste tinuta sa de scena - pantaloni cu multe buzunare, un tricou pe care scria "Mon p"re est une rockstar" si tenisi multicolori, Ciocu ne-a marturisit: "Obisnuiesc sa-mi cumpar lucruri haioase. De la noi sau de afara, nu conteaza, am o intreaga colectie!".

HEI RUP!
"De la prima melodie pana la ultima, publicul a cantat impreuna cu mine. Erau atat de entuziasmati incat, la un moment dat am avut impresia c-or sa rupa scena. A fost incredibil! Am avut parte de un sunet foarte bun si de o participare a spectatorilor exact asa cum ne-o doream"

CU SUFLETUL
"Ceea ce imi place in Club A este ca organizatorii au o serie de evenimente care includ momente de teatru, poezie, sunt invitati scriitori care citesc din operele lor. Nu sunt spectacole obisnuite in care venim, cantam si plecam acasa. Se canta cu sufletul si se canta pe bune! Mi-am amintit de vremurile bune cand cantam pe aceeasi scena" - Mircea Vintila

×
Subiecte în articol: antimonden