x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Forza ZU a umplut Cluj Arena

Forza ZU a umplut Cluj Arena

20 Mai 2014   •   10:15
 Forza ZU a umplut Cluj Arena

Cel mai mare concert din Romania a avut loc sambata, 17 mai, la Cluj Arena. Forza ZU este evenimentul care a reunit pe aceeasi scena peste 30 de artisti si trupe din industria muzicala romaneasca in fata unui public care a cantat alaturi de ei pe toata durata spectacolului. Tribunele, peluza si gazonul stadionului s-au umplut cu oameni care au venit sa vada Forza ZU pentru prima data in Cluj-Napoca.

Scena Forza ZU i-a gazduit pe B.U.G. Mafia, Smiley, Alex Velea, Antonia, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Nicole Cherry, Andra, Raluka & DJ Sava, What's Up, Cabron, Lora, Delia, Voltaj, Deepcentral, Andreea Banica, Shift & Marius Moga, Red Blonde, Sore, CRBL, Adda, Vama, Holograf, Anda Adam, Skizzo Skills, Speak, Mandinga, Maxim, Alina Eremia si Connect-R. Cu totii au facut stadionul sa vibreze de energie. Pe langa artistii anuntati pe afis, Buzdugan si Morar le-au pregatit doua surprize celor din public. Prima a fost prezenta trupei Animal X. Baietii sarbatoresc 15 ani de la prima lor aparitie pe scena si au sarbatorit asta la cel mai mare concert din Romania cantand o varianta actualizata a piesei „N-am crezut”. A doua surpriza a adus-o pe scena pe cantareata de muzica populara Veta Biris. Toti cei prezenti pe Cluj Arena au cantat in cor alaturi de ea „Noi suntem romani”. Momentul a fost unul de neuitat si poate fi urmarit pe pagina de Facebook Radio ZU, pe ZUTV.ro si pe RadioZU.ro.

Au fost momente care ar fi putut sa ingreuneze buna desfasurare a evenimentului, dar atmosfera plina de viata de la fata locului le-a rezolvat pe toate. Ploaia care a inceput in timp ce Andra si What’s Up cantau „K la meteo” nu a speriat publicul din Cluj. Smiley a avut nenorocul sa se simta rau cu doar cateva minute inainte de a urca pe scena, dar inteventia rapida a echipei medicale de la Forza ZU l-a pus pe picioare.

Cel mai mare concert din Romania a luat Clujul prin surprindere si l-a cucerit. Toti cei prezenti s-au grabit ca dupa eveniment sa lase urari de bine pe retelele de socializare si pe platforma de mesaje a radioului. ZU TV a transmis toata distractia in direct. Forza ZU a atras in fata televizorului in medie peste 37.000 de telespectatori, adica 1,3% rating si 4,4% share, pe targetul 15-34 Urban. Astfel, ZU TV a urcat in clasamentul audientelor imediat dupa cele mai importante televiziuni generaliste din Romania. In completarea vestilor bune, ultimul val de masuratori ale Studiului de Audienta Radio realizat de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata SRL realizat in perioada 13 ianuarie – 27 aprilie 2014 confirma ca Radio ZU este liderul absolut al audientelor din Bucuresti. Cei care au pierdut spectacolul in direct il pot urmari sambata in reluare la ZU TV.

Mesajul echipei ZU pentru oamenii prezenti care au fost la cel mai mare concert din Romania este unul simplu: „Cluj, iti multumim! Impreuna am facut istorie”.

×