x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fost milionar devenit hot

Fost milionar devenit hot

de Adriana V. Paduraru    |    15 Iun 2005   •   00:00
Fost milionar devenit hot

Un german care in urma cu opt ani a castigat la loto peste un milion de marci a recunoscut in fata tribunalului ca a comis mai multe jafuri dupa ce a rispit toti banii. Potrivit procurorilor, in doi ani de "activitate", barbatul a reusit sa fure, pe langa bani, alte obiecte valorand 13.000 de euro.

Pe Harley Davidson, in armura

La Saint Tropez a avut loc intalnirea anuala a posesorilor de Harley Davidson. Pentru a se distinge de ceilalti 20.000 de participanti, motociclistul din imagine a inlocuit geaca de piele cu armura

25 de tari cu autobuzul

Un calugar anglican a devenit persoana care a calatorit in cel mai scurt timp, cu transportul in comun, in toate cele 25 de state ale Uniunii Europene. Fratele Michael Bartlett (64 de ani) a "acoperit" 10.000 de mile in doar 12 zile, imbarcat in autobuzele firmei Eurolines.

Fotomodele - Examen la mers si cultura generala

Manechinele din China sunt obligate sa dea examen pentru a demonstra ca pot merge corespunzator. Noua regula a fost impusa dupa ce mai multe modele s-au dovedit a fi "neantrenate" in ceea ce priveste "cat walk"-ul. Asa stand lucrurile, fotomodelele vor da examen in fiecare an, iar daca dau gres nu se mai urca pe podium. Nici cultura generala nu este de neglijat. Tot in fiecare an, fetele vor fi "controlate" daca cunostintele lor sunt macar la nivelul unui elev de liceu.

Silueta - Rasul ajuta la slabit

Rasul care dureaza intre 10 si 15 minute zilnic slabeste, in medie, doua kilograme anual. Cercetatorii americani care studiaza efectele rasului asupra organismului uman au calculat caloria hohotului de ras pe minut. Rasul pune in miscare o serie de muschi din corpul omului care nu sunt folositi in cazul altor activitati. De asemenea, contribuie la accelerarea metabolismului sau la destinderea sistemului nervos.

Reconversie - Fost milionar devenit hot

Un german care in urma cu opt ani a castigat la loto peste un milion de marci a recunoscut in fata tribunalului ca a comis mai multe jafuri dupa ce a risipit toti banii. Potrivit procurorilor, barbatul, tata a trei copii, s-a hotarat sa traiasca de pe urma furtului in anul 2003, spargand aproape 70 de case, baruri si masini in cautarea banilor. In cei doi ani de activitate, acesta a reusit sa fure, pe langa bani si ceasuri, bijuterii, camere de luat vederi, cat si trei perechi de coarne de cerb, toate valorand aproximativ 13.000 de euro. Fostul milionar a declarat ca o mare parte a sumei castigate la loto a cheltuit-o pe cadouri pentru mama si cele doua surori ale sale.

Radar - Motociclist cu 251 km/h

Un motociclist, surprins de sistemele video folosite drept radar "zburand" cu o viteza de 251 km/h pe o sosea din apropierea Berlinului, a stabilit un record neoficial de depasire a vitezei legale in Germania, relateaza Rompres. Motociclistul a fost surprins de radarele instalate in regiunea Bad Freinwalde, insa autoritatile nu cunosc identitatea acestuia, intrucat motocicletele nu au placute cu numere in fata, fapt pentru care depistarea lor este dificila.

Studiu - Viata vedetelor, influentata de hituri

Autorul unei noi carti aparute in SUA, in care vietile celebritatilor sunt relationate cu melodiile aflate la moda in perioada nasterii lor, a dezvaluit ca succesul inregistrat de Britney Spears se datoreaza faptului ca vedeta a venit pe lume o data cu melodia Oliviei Newton John, Physical. In cartea sa, "Popstrology", Ian Van Tuyl sustine ca viitoarele staruri pop si rock traiesc de-a lungul vietii ghidate de melodiile aflate in topuri la vremea nasterii lor. Astfel, melodia "Physical", devenita imnul salilor de fitness, nu a fost altceva decat coloana sonora a vietii cantaretei Britney Spears. Autorul cartii a mai dezvaluit ca rapperul Eminem s-a nascut atunci cand melodia "My Ding-a-Ling" a lui Chuck Berry era la mare succes, in timp ce controversata Courtney Love a venit pe lume pe acordurile muzicale din "I Get Around", semnata Beach Boys.

Cezariana - Jordan are inca un baiat

Fotomodelul Katie Price, cunoscuta mai bine dupa pseudonimul Jordan, a nascut un baietel prin cezariana. Tatal, Peter Andre, a fost foarte emotionat, cu atat mai mult cu cat bebelusul a venit pe lume prematur. "Am fost putin speriati, pentru ca baietelul trebuia sa se nasca peste o luna. Acum m-am mai linistit. Bebelusul este sanatos si frumos ca mine", a declarat Andre.
×
Subiecte în articol: antimonden