x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un fost ministru de Interne dă lecții de frumusețe la televizor: "Folosesc un șampon să mă vopsesc"

Un fost ministru de Interne dă lecții de frumusețe la televizor: "Folosesc un șampon să mă vopsesc"

de Redacția Jurnalul    |    21 Noi 2023   •   18:30
Un fost ministru de Interne dă lecții de frumusețe la televizor: "Folosesc un șampon să mă vopsesc"

Un fost ministru român de Interne dă lecții de pensat și vopsit la televizor.

Gabriel Opera a apărut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică la Kanal D, unde a vorbit despre produsele cosmetice pe care le folosește. 

El spune că apelează la o cosmeticiană care „în momentul când termină tratamentul soția mea, urmez, și fac și eu tratament, inclusiv se ocupă de sprâncenele mele”.

Gabriel Oprea a fost întrebat: „Sunt voci care susțin că, pentru a părea mai tânăr, obișnuiți să vă pensați și să vă vopsiți și sprâncenele. Vreau să știu câți bani lăsați lunar la salon? Vă dau lacrimile la pensat?”.

„În primul rând, folosesc un șampon să mă vopsesc. Știți ce înseamnă albirea părului? Este o boală a părului, dar sunt două condiții ca să poți aplica acest șampon. Primul lucru e să ai păr pe cap, iar al doilea e să mai ai pigment 10-15%. Și am! De două ori pe lună mă dau cu acest șampon pentru păr grizonat, care are această culoare.

Doi. Soția mea are o cosmeticiană de vreo 20 și ceva de ani, foarte serioasă, care ne vine acasă. În momentul când termină tratamentul soția mea, urmez, și fac și eu tratament, inclusiv se ocupă și de sprâncenele mele.Nu, nu-mi dau lacrimile când îmi pensează sprâncenele. Cred că este un lucru bun, normal, să te îngrijești”, a spus fostul demnitar, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Gabriel Oprea are 62 de ani și a condus Ministerul de Interne în guvernul Victor Ponta. 

Gabriel Oprea

 

×
Subiecte în articol: ministru interne gabriel oprea frumusete