x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gwyneth Paltrow câștigă procesul cu bărbatul care a dat-o în judecată după accidentul de schi

Gwyneth Paltrow câștigă procesul cu bărbatul care a dat-o în judecată după accidentul de schi

de Redacția Jurnalul    |    31 Mar 2023   •   09:15
Gwyneth Paltrow câștigă procesul cu bărbatul care a dat-o în judecată după accidentul de schi
Sursa foto: Hepta

Gwyneth Paltrow câștigă un proces civil împotriva bărbatului care susținea că s-a ciocnit de el în timp ce se afla la schi, într-o stațiune de lux din vestul Munților Stâncoși din SUA, în 2016.

Gwyneth Paltrow a primit daune de 1 dolar, după ce juriul a considerat că pensionarul Terry Sanderson a fost "100%" vinovat pentru accidentul de schi, relatează Sky News.

Jurații au deliberat joi timp de două ore, după ce au audiat opt zile de probe.

Într-o declarație făcută publică după verdict, Gwyneth Paltrow a spus că este "mulțumită" de rezultat.

"Sunt mulțumită de rezultat și apreciez toată munca depusă de judecătorul Holmberg și de juriu și le mulțumesc pentru grija cu care au tratat acest caz."

Sanderson, în vârstă de 76 de ani, a dat-o în judecată pe actrița de la Hollywood pentru suma de 300.000 de dolari, spunând că ciocnirea din 2016 de pe pârtia din Utah l-a lăsat cu mai multe coaste rupte și leziuni cerebrale grave.

Paltrow a negat afirmațiile, susținând că Sanderson s-a ciocnit de ea în stațiunea Deer Valley și a făcut-o să piardă "jumătate de zi de schi".

Ea l-a dat în judecată cerând un dolar simbolic și rambursarea cheltuielilor de judecată.

În timpul procesului din Park City, jurații au ascultat mărturii de la diverși experți medicali, instructori de schi și membri atât ai familiei lui Sanderson, cât și ai familiei Paltrow, inclusiv copiii actriței, Apple și Moses Martin.

Sanderson a declarat că s-a retras după incident și că a fost sfătuit să nu mai schieze niciodată, dar avocații lui Paltrow au arătat fotografii în care acesta se bucura de mai multe vacanțe după accident.

Echipa de avocați a lui Paltrow a prezentat o animație cu modul în care spun că s-a produs accidentul. Paltrow este văzută deasupra lui Sanderson.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Gwyneth Paltrow proces accident schi