x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ian McKellen, din „Stăpânul Inelelor”, despre întâlnirea cu Elisabeta a II-a: „Nepoliticoasă!”

Ian McKellen, din „Stăpânul Inelelor”, despre întâlnirea cu Elisabeta a II-a: „Nepoliticoasă!”

de Redacția Jurnalul    |    08 Sep 2024   •   07:20
Ian McKellen, din „Stăpânul Inelelor”, despre întâlnirea cu Elisabeta a II-a: „Nepoliticoasă!”

Sir Ian McKellen a dezvăluit că Regina Elisabeta a II-a ar fi fost „nepoliticoasă” în timpul unei întâlniri cu acesta.

Sir Ian McKellen, unul dintre cei mai iubiți actori britanici, a povestit într-un interviu recent pentru The Times of London cum a decurs o întâlnire cu regretata Regina Elisabeta a II-a, scrie Deadline.

Actorul, care a fost decorat de monarh, a declarat că Regina ar fi fost „nepoliticoasă” și lipsită de respect față de profesia sa.

McKellen a relatat că, în timpul ceremoniei, Regina i-ar fi spus: „Faceți asta de foarte mult timp”, la care actorul ar fi răspuns: „Ei bine, nu de atât de mult timp ca dumneavoastră”. Regina ar fi continuat apoi întrebându-l: „Mai merge cineva la teatru?”.

Afirmația a fost percepută de McKellen ca fiind una disprețuitoare, sugerând că Elisabeta a II-a nu ar fi dat prea multă importanță teatrului sau meseriei de actor.

„E nepoliticos să spui asta când îi oferi cuiva o medalie pentru actorie”, a comentat actorul.

Cu toate acestea, McKellen, în vârstă de 85 de ani, a dat dovadă de empatie față de membrii familiei regale, spunând că aceștia trăiesc „ca într-o închisoare”, din cauza presiunilor constante ale vieții publice.

El a explicat că, deși se află, la rândul său, în atenția publicului, nu și-ar putea imagina cum este să fii obligat să fii „amabil cu fiecare persoană cu care vorbești”.

(sursa: Mediafax)

×