Giani Kiriță: “Știu să fac doar ouă fierte și cartofi prăjiți”
Nu e obligatoriu ca fotbalul să meargă mână-n mână cu gătitul, dar e musai ca fiecare vedetă care participă în emisiunea „Poftiți pe la noi!” să ducă la îndeplinire sarcinile trasate de perfecționistul nea Mărin. Așa se face că Giani Kiriță se confruntă în prima ediție a emisiunii, difuzată de Antena 1 luni, 21 iulie, și marți, 22 iulie, de la 20:30, cu o provocare mai dificilă decât un aspru cantonament: are de creat un meniu bio pentru micul dejun servit de pensiunea pe care trebuie să o salveze de faliment. „Știu să fac doar ouă fierte și cartofi prăjiți”, mărturisește ușor disperat Giani, care însă nu se lasă învins cu una, cu două și apelează cu încredere la sfaturile lui chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre jurații show-ului culinar “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. Care este varianta propusă de chef Scărlătescu și cum este ea pusă în practică de Giani, telespectatorii Antena 1 vor afla acceptând invitația “Poftiți pe la noi!”.
De altfel, întreaga experiență de la “Poftiți pe la noi!” a fost una inedită pentru Giani. El a fost nevoit să facă mai multe lucruri pentru prima dată, cum ar fi să vopsească, să spargă lemne, să manevreze drujba și să taie o găină. Resemnat, Giani chiar a declarat în emisiune: “Cum e viața asta… înainte alergam în cantonamente, după adversar. Acum alerg după găini.”