x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden 22 septembrie 2007

Info Monden 22 septembrie 2007

de Catalina Iancu    |    22 Sep 2007   •   00:00
Info Monden 22 septembrie 2007

Agenţia de modele MRA incepe caravana anuală de selecţii pentru tinerele care au aptitudini de model internaţional.

FEMME FATALE- Nuntă dementă pe NeVe

Ca şi cum n-ar fi destule divorţuri in Romănia, Buzdugan şi cu Morar fac "Nunta pe NeVe" la Radio 21. Mai precis, primul reality-show de la noi in care doi oameni se vor căsători fără să se vadă şi fără să se cunoască. S-au găsit deja cinci mirese semifinaliste care vor trebui să răspundă intrebărilor puse de DeMenţi. Una e virgină. Alta a vrut să-şi facă videochat. A treia e Zăna de pe Prut. A patra e Femme Fatale. A cincea e Deşteapta. La sfărşitul săptămănii se va alege finalista.

PRESELECŢII MRA - Se caută modele in 26 de oraşe

Agenţia de modele MRA incepe caravana anuală de selecţii pentru tinerele care au aptitudini de model internaţional. In perioada 28 septembrie-4 noiembrie caravana va trece prin 26 de oraşe din ţară, unde se vor organiza preselecţii pentru fetele de peste 14 ani şi peste 1,70 m inălţime. Organizatorii te aşteaptă nemachiată, cu rochie sau fustă scurtă şi pantofi cu toc. Doar să nu ai emoţii. Catrinel Menghia (foto) a reuşit, poţi şi tu să incerci.

BĂRFE ONLINE- Ciuhulescu, pe pudel.ro

Pudel muşcă din vedete. Sub acest titlu s-a lansat de curănd un site destinat amatorilor de bărfe. Cei care vor musai să ştie in ce scandaluri se mai bagă vedetele pot intra pe www.pudel.ro. Imaginele cu VIP-uri străine sunt luate de la alţii, că doar nu credeţi că

le-au pozat paparazii noştri pe Paris Hilton, Pink sau Kylie. De pe la noi doar detalii de la nunta Roxanei Ciuhulescu. Deci, neinteresant. Ba chiar dezgustător pe alocuri. "Pudelul" intreabă dacă vrem să-l vedem pe Brad Pitt cu degetul in nas. Ei bine, nu!

×
Subiecte în articol: antimonden