x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Interviu cu Mathew Perry: „Când voi muri, știu că oamenii vor vorbi..."

Interviu cu Mathew Perry: „Când voi muri, știu că oamenii vor vorbi..."

de Anastasia Paul    |    30 Oct 2023   •   20:30
Interviu cu Mathew Perry: „Când voi muri, știu că oamenii vor vorbi..."
Sursa foto: captură video/antena3CNN

Personajul din serialul "Friends" s-a stins din viață la 54 de ani.

În timp ce lumea deplânge moartea sa tragică, este clar că Matthew și-a dorit ca moștenirea sa să fie mai mult decât personajul său iconic din serialul de succes al anilor '90.

Vestea sfâșietoare a venit, sâmbătă seara, când actorul a fost găsit fără suflare în cada cu hidromasaj din reședința sa din Los Angeles.

În timp ce inteligența personajului Chandler în "Friends", unde a jucat alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Lisa Kudrow, i-a adus notorietate, Matthew a sperat că oamenii își vor aminti de el pentru alte contribuții semnificative, scrie hellomagazine.com.

„Când voi muri, știu că oamenii vor vorbi despre Friends (Prieteni), Friends, Fridens... și mă bucur. Dar când voi muri, ar fi frumos dacă serialul ar fi amintit cu mult în urma lucrurilor pe care le-am făcut pentru a încerca să ajut alți oameni. Știu că nu se va întâmpla, dar ar fi frumos.", a spus artistul în podcastul lui Tom Power, din 2022. 

De-a lungul vieții, actorul s-a luptat cu dependența de droguri și alcool iar în aceste lupte, el și-a găsit un scop. Transformându-și proprietatea din Malibu într-un loc pentru recuperarea bărbaților cu astfel de probleme, numită Perry House, acesta a devenit un simbol al speranței pentru mulți oameni care se luptă cu dependențele.

„Dacă un alcoolic sau dependent de droguri vine la mine și îmi spune: „Mă ajuți?” Întotdeauna voi spune "da, știu cum să fac asta. Voi face asta pentru tine, chiar dacă nu o pot face întotdeauna pentru mine." Așa că fac asta, ori de câte ori pot. În grupuri, sau unul la unul”, a afirmat acesta.

Portretul crud și sincer al lui Matthew despre luptele sale cu dependențele a fost scos la iveală în autobiografia sa, "Prieteni, iubiri și marele lucru teribil". Totodată, el a vorbit despre experiențele îngrozitoare prin care a trecut, fiind de mai multe ori la un pas de a-și pierde viața.

 O revelație emoționantă a fost reticența lui de a viziona episoade din Friends. Pentru Matthew, serialul a fost o cronologie dureroasă a dependențelor sale.

Deși s-a ținut de promisiunea de a nu veni la filmări drogat ori sub influența alcoolului, agonia nu l-a părăsit. 
„Nu a fost corect că a trebuit să trec prin această boală în timp ce ceilalți 5 nu aveau această problemă”.

În momentul în care a murit, nu au fost descoperite droguri în locuința sa iar autoritățile nu au găsit nicio dovadă care să sugereze acest lucru. Ultima zi a lui Matthew a fost banală, după ce a jucat pickleball cu câteva ore înainte de a se relaxa acasă.

„Suntem devastați să aflăm despre dispariția lui Matthew Perry. El a fost un adevărat cadou pentru noi toți. Inima noastră este pentru familia lui, cei dragi și toți fanii săi”, se arată pe contul oficial al serialului "Friends", pe Twitter. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: mathew perry moarte interviu