x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Keanu Reeves a cerut ordin de protecție împotriva unui presupus urmăritor

Keanu Reeves a cerut ordin de protecție împotriva unui presupus urmăritor

de Anastasia Paul    |    03 Feb 2023   •   22:00
Keanu Reeves a cerut ordin de protecție împotriva unui presupus urmăritor
Sursa foto: Hepta

Actorul Keanu Reeves a cerut ordin de protecție împotriva unui bărbat care îl hărțuiește. El a solicitat această măsură și pentru partenera sa, Alexandra Grant.

O instanță din Los Angeles a emis ordinul după ce vedeta hollywoodiană a acuzat că un bărbat în vârstă de 38 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, îl urmărește din luna noiembrie 2022. În petiție se arată că individul a „aparut de mai multe ori neinvitat acasă la actor” și „se presupune că a urmărit, hărțuit și pătruns pe proprietatea acestuia”, scrie  marca.com.

Se pare că Departamentul de Poliție din Los Angeles (LAPD) i-ar fi recomandat lui Reeves să ceară ordinul. Potrivit solicitării, Reeves „a suferit o suferință gravă de când a început urmărirea și hărțuirea”. Bărbatul este responsabil pentru „comportament alarmant și amenințător”.

Bărbatul ar fi încercat să pătrundă în casa lui Reeves în decembrie 2022, iar a doua zi s-a întors cu un „rucsac suspect și alarmant”, care conținea un kit de testare ADN și o notă în care scria că între  cei doi există relații de rudenie.  

LAPD susține că bărbatul și-a făcut cel puțin 6 „apariții nedorite” în ultimele trei luni și s-ar fi cățăraț la un moment dat pe un gard pentru a ajunge la casa lui Reeves. În pofida faptului că bărbatul are antecedente penale, inclusiv de intrare prin efracție, actorul și urmăritorul său nu au fost implicați până acum în nicio controversă. 

×