x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La “Dincolo de aparenţe”, Daniel Buzdugan povesteşte prin ce chinuri a trecut pentru un sărut

La “Dincolo de aparenţe”, Daniel Buzdugan povesteşte prin ce chinuri a trecut pentru un sărut

12 Apr 2014   •   10:41
La “Dincolo de aparenţe”, Daniel Buzdugan povesteşte prin ce chinuri a trecut pentru un sărut

În Duminica Floriilor, într-o ediţie specială a emisiunii “Dincolo de Aparenţe”, de la ora 13.00, la Antena Stars, Daniel Buzdugan îşi deschide inima în faţa Florentinei Fântânaru.

Într-un cadru relaxat, gazda emisiunii “Morning Zu” povesteşte despre începuturile sale la radio, dar şi ce dorinţă şi-ar pune dacă s-ar întâlni cu peştişorul de aur. Tot la “Dincolo de aparenţe”, Daniel îşi reaminteşte cum şi-a ratat cariera militară, dar şi cum săruta fetele:

“Am avut o prietenă de la Liceul Sanitar, dar la un moment dat m-a părăsit, am suferit foarte mult atunci. Îmi punea în braţe un vraf de cărţi şi dacă voiam să o pup, mă întreba din cărţile date. Aşa am ajuns să-i spun citate întregi din Shakespeare, să-I recit din Eminescu şi Nichita Stănescu. Asta era preludiul nostru. Într-o seară, ne plimbam pe un stadion din Cluj şi i-am spus că după atâtea cărţi citite, e rândul meu să o sărut. Eu am învăţat-o să sărute, iar ea ţinea dinţii strânşi. Îmi aduc aminte foarte bine toată scena. Pe fată o chema Vera”, spune Daniel.

De ce l-a părăsit prietena pe Daniel Buzdugan, dar şi ce alte aventuri va mai povesti vedeta, telespectatorii vor afla în duminica Floriilor, de la ora 13.00, la Antena Stars.  

×