x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La “Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, Irina Margareta Nistor propune o nouă materie în şcoli: “Cum să ne pregătim pentru divorţ”

La “Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, Irina Margareta Nistor propune o nouă materie în şcoli: “Cum să ne pregătim pentru divorţ”

13 Sep 2014   •   12:29
La “Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, Irina Margareta Nistor propune o nouă materie în şcoli: “Cum să ne pregătim pentru divorţ”

Irina Margareta Nistor nu mai are nevoie de nici o prezentare, iar duminică, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, cea mai cunoscută “voce” din România va face nişte declaraţii neobişnuite. “Cred că ar trebui ca încă din şcoală să ne înveţe cum să ne pregătim pentru  divorţ”, spune ea cu umor în timp ce îi povestea gazdei emisiunii, Florentina Fântânaru, cum a afectat-o în  mod negativ,  în procesul de separare de fostul ei soţ, un film coreean. “Niciuna dintre marile mele iubiri nu s-a încheiat cu o căsătorie. M-am căsătorit pentru că îmi doream să fiu mireasă”, declară criticul de film la Antena Stars. Legat de părinţii ei,  Irina Margareta Nistor mărturiseşte că ştia că aceştia  aveau relaţii extraconjugale, dar că niciodată nu a discutat cu ei despre asta: “îmi doream ca părinţii mei să divorţeze ca fiecare dintre ei să se recăsătorească şi eu să am mai multe perechi de părinţi şi să primesc mai multe cadouri”. “Aţi iubit vreodată ca-n filme?” “Ah, da!”, spune invitata Florentinei.
Care a fost marea iubire a Irinei Margareta Nistor, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.


×