x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La “Refresh by Oana Turcu”, Mioara Roman spune că a învăţat poker de la bunica ei

La “Refresh by Oana Turcu”, Mioara Roman spune că a învăţat poker de la bunica ei

25 Apr 2014   •   14:21
La “Refresh by Oana Turcu”, Mioara Roman spune că a învăţat poker de la bunica ei

Mioara Roman şi Oana Turcu, îşi dau întâlnire mâine, de la ora 16.00, la Antena Stars, într-o ediţie a emisiunii “Refresh”. Fosta doamna Roman i-a făcut gazdei sale mărturisiri din copilărie “când eram mică, jucam împreună cu bunica poker pe boabe de fasole”. Despre alimentaţie, Mioara Roman spune că deşi găteşte orice, dulciuri nu a făcut niciodată. “Tot bunica mea spunea spunea ”.
Despre perioada în care a fost măritată cu Petre Roman, fostul ei soţ, invitata Oanei declară “au fost 34 de ani în care viaţa noastră a avut un sens. Pot să spun că am făcut ceva în viaţa noastră. Dacă nu aş avea problemele cu casa, aş avea un sentiment de uşurare pentru că prea am muncit mult, m-am agitat, am ieşit din crize foarte dure.

Eu am scris un fel de jurnal pe care aş vrea sa îl termin şi se pare ca voi reuşi până la toamna. Într-o zi ne-am despărţit pur si simplu. În mod obisnuit, într-o viaţă, alta decât am dus noi dupa ‘89, noi nu ne-am fi despărţit niciodată. Petre Roman m-a cerut în căsătorie după doi zile, dar eu am mai stat un an şi jumătate. Nu mi se pare în regulă că Oana nu şi-a văzut fraţiorul”, încheie invitata emisiunii “Refresh by Oana Turcu”.

Ce alte declaraţii surprinzătoare va mai face Mioara Roman, telesepctatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

×