x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Litoral 2004 - Vedete deghizate

Litoral 2004 - Vedete deghizate

13 Iul 2004   •   00:00

Chiar daca s-ar da peste cap sa fie inconjurate de fani, vedetele simt nevoia, mai ales in timpul vacantelor, sa nu fie sacaite. Asa ca apeleaza la tot felul de metode de evitare a admiratorilor "infierbantati", desi nu reusesc mereu sa-i deruteze.

MIRUNA MIHALCEA, DANA CIOBANU, HORATIU TUDOR

Cine mai are chef sa dea autografe, sa zambeasca si sa fie amabil cand se afla pe malul marii, in concediu? VIP-urile isi castiga dreptul la relaxare cu cateva trucuri ieftine, asta daca nu cumva se lasa de bunavoie studiate de romanii veniti in vacanta pe Litoral.

FEMEIE DE SERVICIU. Stefan Banica Jr. a ales un mod inedit pentru a scapa de asaltul multimii. Interpretul este recunoscut pentru rabdarea cu care ii trateaza pe doritorii de autografe, insa i s-a intamplat ca dupa un concert sa i se faca rau. Pentru a ocoli elegant fanii care se stransesera la iesirea din spate a Teatrului de Vara din Eforie Nord, Stefan s-a deghizat in femeie de serviciu. "De obicei, nu refuz niciodata pe cel care imi solicita un autograf, dar atunci a fost o situatie speciala. Am luat halatul femeii de serviciu si baticul acesteia, pe care l-am tras pe frunte. M-am dus glont la masina, dar cand sa mi se deschida portiera, o fata a sesizat trucul. A trebuit sa fiu impins pe bancheta din spate, deoarece tipetele ei alertasera spectatori".

Cristina Rus n-are nici un fel de retinere cand vine vorba de plimbari la malul Marii. N-o deranjaza fanii care ar putea s-o "vaneze". Simpatica interpreta declara ca nu vede motivul pentru care s-ar ascunde. Asa ca… "Imi pun ochelarii de soare, costumul de baie si-un sort". Asta ziua. Ca noaptea are concerte, si-a scapat de-o grija. La patru spectacole pe seara, nici nu e de mirare ca nu mai are timp de promenade pe nisipul rece.

Andreea Banica crede ca a gasit metoda ideala de a evita admiratorii "nepoftiti". Face plaja de fiecare data in alt loc. Iar Mamaia e asa de mare, ca daca cineva vrea s-o gaseasca pe Andreea e ca si cum ar cauta acul in carul cu fan. Eforie e a doua optiune pe lista vedetei. In rest, fara artificii vestimentare.

CU SAPCA, FARA SAPCA. Solutia adoptata de Florin de la HI-Q pentru evitarea admiratorilor consta in plimbari sub clar de luna. "Ziua dorm, pentru ca nu suport caldura, iar noaptea ies la terase sau ma duc la discoteca. Daca vreau sa nu fiu recunoscut imi pun si o sapca pe cap, desi lumea ma recunoaste chiar si "deghizat"." Se vede ca vorba aia cu "noaptea toate pisicile sunt negre" nu prea functioneaza in cazul Hi-Q. Nu-i suparare, totusi! "N-am avut niciodata vreo problema cu fanii. Sunt foarte draguti, vorbim, ne imprietenim, dam autografe."

Catalin Arabu, iubitul Minodorei, se simte bine in pielea lui si sta doar cu ochelarii pe nas. A incercat de cateva ori sa circule incognito, dar a fost imediat recunoscut.

Claudia, fata cu parul valvoi de la Cream, recunoaste ca se deghizeaza. Tinuta standard: ochelari de soare foarte mari, sapca, blugi scurti si-o bluzita. Sumara. In ciuda eforturilor sale, "creata" nu scapa de fanii insistenti. Nici macar cand e cu tatal ei in masina. "O duceam la gara si-am fost nevoit sa opresc, c-au sarit o groaza de admiratori, dupa autografe." "E de-nteles", afirma tatal. "Nici o sapca din lume nu poa’ s-ascunda asa un par…"

CA STRUTUL. Selena, fosta "Bombonica", nu da prea mare importanta tinutei de plaja. Nici nu se deghizeaza in mod special, nici nu poarta placuta cu numele la gat. Singurul rabat pe care-l face e ca-si trage o palariuta pe ochi si-si pastreaza lentilele doar pentru concerte. La plaja merge cu dansatorii ei si cu alte vedete, precum Andreea Antonescu & Co.

Pe Marcel Pavel nu-l deranjeaza ca admiratorii sa-l "sacaie" cand e in vacanta. "Daaa, ma ascund: bag capul in nisip, ca strutul! De ce si de cine sa ma deghizez, ca n-am nimic de impartit cu nimeni", zice Pavel. Si ca sa ne lamureasca pe deplin ca nu incearca sa se camufleze, interpretul spune ca tinuta lui obisnuita de mare include sapca si ochelari, care il mai protejeaza de razele soarelui. "Ma bucur cand ma opreste lumea pe plaja si ma mai intreaba de una, de alta. Sunt oamenii pentru care cant."

FARA REZULTAT
"Ziua dorm, pentru ca nu suport caldura, iar noaptea ies la terase sau ma duc la discoteca. Daca vreau sa nu fiu recunoscut imi pun si o sapca pe cap, desi lumea ma recunoaste chiar si "deghizat"" - Mihai de la Hi-Q

LA (RE)VEDERE
"Daaa, ma ascund. Bag capul in nisip, ca strutul! De ce si de cine sa ma deghizez, ca n-am nimic de impartit cu nimeni. Ma bucur cand ma opreste lumea pe plaja si ma mai intreaba de una, de alta. Sunt oamenii pentru care cant" - Marcel Pavel

In trei zile Mamaia are telegondola

Turistii veniti in vacanta la Marea Neagra au incepand de joi, 15 iulie, o noua modalitate de a se distra. Cu doar 50.000 de lei ei pot admira din telegondola Marea Neagra, lacul Siutghiol, precum si panorama statiunii Mamaia. Primul tronson acopera 1,5 kilometri din statiune, iar o plimbare cu telegondola poate fi facuta la orice ora din zi si din noapte, pentru ca echipamentul functioneaza in regim nonstop. Ca o masura de precautie, zilele trecute s-a facut testarea cabinelor cu saci de nisip. Totul a decurs conform planului, iar transportul turistilor se va face in siguranta. Sa speram ca pretul biletelor nu va creste o data cu valul clientilor. (Dana Ciobanu)

"Divort" Lucian Viziru s-a despartit de Catrinel Sandu

Amor ranit, amor sfarsit! Intre Lucian Viziru si Catrinel Sandu a fost o dragoste cu nabadai. S-au iubit mult si toata lumea paria ca se vor casatori. Dar iata ca Lucian si Catrinel si-au spus "bye, bye". Versiunea lui Viziru este: "Desi amandurora ne pare rau si am sperat ca lucrurile se vor redresa si vor fi ca inainte, din punctul meu de vedere povestea noastra a luat sfarsit si nu se mai poate repara nimic. Catrinel este o fata cum rar intalnesti in ziua de azi, dar fara sa ne dam seama s-a creat o distanta intre noi care ne impiedica sa mai fim impreuna si sa fie ca la inceput". Motivul despartitii celor doi a fost altul decat cel vehiculat prin presa, cum ca domnisoara Sandu ar avea pe altcineva. Ruptura dintre ei s-a produs mai demult, chiar daca, mutandu-se impreuna, tinerii au sperat ca lucrurile se vor redresa. "Nu vom putea fi mai mult decat amici si prieteni foarte buni", declara Viziru, preocupat acum de proiectele pe care le are cu Acasa TV. (Roxana I. Ancuta)

LITORAL 2004 - 13 iulie 2004

Iliescu si Ben Laden, la terasa

Cu vedere la plaja

Litoralul azi

Vedete deghizate
×
Subiecte în articol: antimonden şapca