x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce spune Liza Minneli despre clipele grele prin care a trecut: "Continuați să mergeți înainte, ăsta e secretul”

Ce spune Liza Minneli despre clipele grele prin care a trecut: "Continuați să mergeți înainte, ăsta e secretul”

de Redacția Jurnalul    |    15 Mar 2024   •   19:15
Ce spune Liza Minneli despre clipele grele prin care a trecut: "Continuați să mergeți înainte, ăsta e secretul”
Sursa foto: observatornews.ro

Liza Minneli a avut un talent și o carieră extraordinare însă viața ei personală a fost extrem de tumultuoasă.

Tragediile din viața Lizei Minneli: 4 căsnicii eșuate, 2 soți gay, depresii, avorturi și abuz de substanțe

Tragediile din viața Lizei Minneli: 4 căsnicii eșuate, 2 soți gay, depresii, avorturi și abuz de substanțe

Fiica actriței Judy Garland și a regizorului Vincent Minelli, Liza Minelli este actriță și cântăreață, afirmându-se încă din copilărie. S-a născut la 12 martie 1946 și a obținut premiul Oscar la numai 27 de ani pentru rolul din musicalul Cabaret. 

Este astăzi una dintre legendele Hollywoodului, cu un talent și o voce nemaipomenite.

Artista a împlinit 78 de  an pe 12 martie și, într-un interviu acordat pentru People, ea spune că este recunoscătoare pentru toate provocările de care a avut parte în toți acești ani deoarece au ajutat-o să fie mai puternică.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru toate urările de bine și pentru dragostea din partea oamenilor. Nu doar de ziua mea, ci întotdeauna. Mi-aș dori să știu cum să mă comport la vârsta mea, dar, ghiciți ce? Nu am fost niciodată atât de bătrână! Doar continuați să mergeți înainte, ăsta e secretul”, a declarat Liza Minneli, în ziua în care a împlinit 78 de ani.

A avut propria ei emisiune „Liza with a Z” în 1972 și roluri în alte musicaluri, precum The Act (1977), The Rink (1984) și concertul Liza's at The Palace (2008).

Liza Minneli a avut o relație foarte apropiată cu mama sa, iar după moartea acesteia a suferit mult. 

Viața sentimentală a fost tulburată de alegeri nepotrivite. S-a căsătorit prima dată cu muzicianul Peter Allen, dar au ajuns rapid la divorț, după ce, în 1974, l-a prins pe soțul ei în casă cu un alt bărbat. Atunci a aflat că partenerul ei era gay, a divorțat și s-a căsătorit din nou cu Kack Haley Jr, cel care jucase și în Vrăjitorul din Oz. Au ajuns laa divorț după 5 ani de căsnicie.

Pe lângă cele patru căsnicii eșuate, Liza Minneli a mai trăit o dramă, după ce a suferit mai multe avorturi. A rămas din nou însărcinată, medicii au încercat să salveze copilul, care nu a supraviețuit însă, iar artista a rămas cu hernie hiatală, relateaă spynews.ro.

S-a luptat pentru prima dată cu depresia după moartea mamei ei, când a început să consume alcool. Au urmat și alte momente grele, care au făcut-o dependentă de droguri și medicamente.

Însă Liza Minelli a ieșit cu bine din toate încercările vieții.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: liza minneli Hollywood