x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lovitură pentru Brad Pitt. Fiica actorului vrea să renunțe la numele tatălui ei

Lovitură pentru Brad Pitt. Fiica actorului vrea să renunțe la numele tatălui ei

de Redacția Jurnalul    |    03 Iun 2024   •   14:00
Lovitură pentru Brad Pitt. Fiica actorului vrea să renunțe la numele tatălui ei
Sursa foto: Hepta

Fiica celebrului actor Brad Pitt vrea să renunțe la numele tatălui ei.

Shiloh Jolie Pit a împlinit 18 ani pe 27 mai 2024 și, în aceeași zi, a depus actele pentru a păstra doar numele mamei sale. Ea este primul copil al cuplului Brad Pitt și Angelina Jolie.

Potrivit informațiilor TMZ, nici ceilalți copii ai lui Brad Pitt și Angelina Jolie nu mai folosesc numele de familie al tatălui lor, deși nu au depus oficial cereri.

Brad Pitt și Angelina Jolie au împreună 6 copii și au divorțat în 2019. Însă lupta juridică între cei doi continuă pentru custodia copiilor, relația tatălui cu aceștia, și alte provocări legate de averea comuncă. 

Potrivit unor surse apropiate actorului, Brad Pitt speră să refacă legătura cu fiica sa. 

Angelina Jolie contină să-și acuze fostul soț

Totodată, Angelina Jolie aduce noi acuzații împotriva fostului soț, în cadrul unei noi moțiuni depuse la Curtea Superioară din Los Angeles. În documentele juridice recente, ea afirmă că "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a început cu mult înainte de 2016".

Conform documentelor, un incident semnificativ s-a petrecut în timpul unui zbor privat din Franța spre California, unde aceasta afirmă că Brad Pitt ar fi fost violent atât cu ea, cât și cu copiii lor. Acest eveniment a fost punctul culminant al unei relații deja tensionate, culminând cu cererea de divorț a celebrului cuplu, la doar 6 zile după revenirea din călătorie.

În pofida acuzațiilor Angelina Jolie nu oferă însă detalii. 

Nu este prima dată când actrița își acuză fostul soț. În octombrie 2022, ea l-a acuzat public de violență, deși nu a făcut plângeri la acea vreme. Motivația ei ar fost determinată de dorința de a păstra pacea și de a proteja familia, potrivit spynews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: brad pitt shiloh