x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume... / Jocurile Olimpice porcine

Lume, lume... / Jocurile Olimpice porcine

de Sebastian S. Eduard    |    17 Apr 2006   •   00:00

filme de "adulmecat"


Din 22 aprilie publicul nipon va beneficia de "cinematografe aromatizate". Astfel, cei care merg la filmul The New World, cu Colin Farrell, vor avea parte de momente unice pentru ca de sub scaune vor incepe sa "izvorasca" tot felul de mirosuri de ierburi si uleiuri aromatice, asezonate cu pelicula.

Soarta - Se pensioneaza la 100 de ani si moare


Un cetatean american care a muncit toata viata, acceptand sa iasa la pensie la varsta de 100 de ani, a murit la Los Angeles la putine zile dupa ce a incetat sa se mai duca la birou. Arthur Winston, angajat la intreprinderea de transport public din Los Angeles, a iesit la pensie luna trecuta, dupa ce a implinit 100 de ani de viata. In cei 70 de ani petrecuti in aceasta intreprindere a lipsit o singura zi de la serviciu: in ziua inmormantarii sotiei sale, in urma cu 18 ani. Winston fusese premiat de presedintele Bill Clinton, in 1996, drept "Lucratorul Secolului".

Redenumire - Strada Mafia, pe stanga


Orasul sicilian Corleone, facut faimos de catre filmele din seria "Nasul", va numi una dintre strazile sale "11 aprilie", pentru a comemora ziua in care politia l-a capturat pe seful Mafiei, Bernardo Provenzano, cautat de mai bine de patru decenii. Provenzano, originar din Corleone, a fost arestat la 11 aprilie 2006, in apropierea unei ferme, dupa ce sotia i-a trimis cateva lucruri spalate la adresa casei in care se ascundea. Corleone este locul de nastere al multor sefi ai Mafiei, din acest oras fiind originar si precedentul lider al Cosa Nostra, Toto "Bestia" Riina, care a condus Mafia pana in 1993, cand a fost arestat.

Secrete - Tom Cruise are o viata sexuala "spectaculoasa"


Actorul Tom Cruise sustine ca se bucura de o viata sexuala de-a dreptul "spectaculoasa" alaturi de logodnica sa Katie Holmes, pentru ca intre ei exista o foarte buna comunicare. "Viata sexuala tine intru totul de conexiunea dintre doi oameni. Pentru mine o viata sexuala buna este un produs derivat al unei relatii bune in care exista foarte multa comunicare intre parteneri. In cazul nostru, totul este de-a dreptul spectaculos. In schimb, daca intre tine si partener nu exista o comunicare buna, atunci viata sexuala nu mai este atat de buna. In afara de asta, aventurile sexuale in afara unei relatii, doar pentru palmares, sunt de-a dreptul patetice", a comentat celebrul actor.

Franta - Colectie cu animale moarte


Circa 200 de animale moarte au fost gasite in cutii de fier sau de carton la domiciliul unui septuagenar francez din Bordeaux. "Am intervenit miercuri, la cererea proprietarului casei, care a fost alertat de mirosul fetid", a indicat Jacques Volland, directorul serviciului de igiena si sanatate al primariei Bordeaux. "Intr-o anexa am gasit circa 200 de animale moarte, caini, pisici si pasari de toate felurile, depozitate in cutii de fier sau carton", a precizat Volland.

Drama comunala - Instalator luat ostatic


In orasul rus Celiabinsk, locatarii unui bloc in care fusese demult intrerupta alimentarea cu apa calda au luat ostatic... un instalator. Principala revendicare: reluarea imediata a negocierilor cu administratia comunala si rezolvarea problemei apei calde. Se pare ca instalatorul a fost prietenos invitat la o ceasca de ceai, dupa care rapitorul a propus eliberarea instalatorului in schimbul posibilitatii de a face, in sfarsit, o baie fierbinte in cada sa. Interesant ca atunci cand a venit politia eliberatoare, instalatorul, la a cincea cana de ceai, a trecut de partea locatarilor. Sindromul Stockholm.

Erou - O mata a salvat un copil abandonat


O pisica i-a salvat viata unui nou-nascut abandonat in miez de noapte pe treptele din fata unei case din Kholn, mieunand foarte tare pana in momentul in care cineva s-a trezit, a declarat un purtator de cuvant al politiei germane. "Pisica este un erou", a declarat ofiterul Uwe Beier. "Mieunatul ei puternic i-a atras atentia proprietarului si a salvat copilul inainte ca acesta sa faca o hipotermie care i-ar fi putut pune viata in pericol", a mai spus el.

Baschet, liga a treia - 136 de puncte intr-un meci, la 46 de ani


O fosta jucatoare internationala de baschet, Anat Draigor, acum in varsta de 46 ani, a contribuit substantial la succesul echipei Hapoel Mate Yehuda asupra formatiei Elitzur Givat Shmuel (158-41), marcand, saptamana trecuta, intr-un meci din liga a treia israeliana, nu mai putin de 136 de puncte. Clubul sau intentioneaza sa inscrie performanta in Guinness Book of Records.


Jocurile Olimpice porcine


La Moscova a avut loc zilele trecute cea de-a treia editie a Jocurilor Olimpice porcine. Porcusori din Rusia, Canada, China, Franta, Ucraina, Africa de Sud sau Letonia s-au intrecut in curse cu obstacole, fotbal (cu mingi adevarate, unse cu ulei de peste) sau inot.
×
Subiecte în articol: antimonden viata