x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tragedie pentru Mariah Carey: Și-a pierdut mama și sora în aceeași zi

Tragedie pentru Mariah Carey: Și-a pierdut mama și sora în aceeași zi

de Redacția Jurnalul    |    27 Aug 2024   •   11:30
Tragedie pentru Mariah Carey: Și-a pierdut mama și sora în aceeași zi
Sursa foto: Hepta

Mama cântăreței Mariah Carey, Patricia, și sora sa, Alison, au murit în aceeași zi, a declarat cântăreața: „Inima mea este frântă”.

„Inima mea este frântă că mi-am pierdut mama în acest weekend”, a declarat cântăreața câștigătoare a premiului Grammy. „Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi. Mă simt binecuvântată că am putut să petrec ultima săptămână cu mama mea înainte să moară. Apreciez dragostea și sprijinul tuturor și respectul pentru intimitatea mea în această perioadă imposibilă”.

Nu se cunosc detalii despre cauzele morții lor, scrie The Guardian.

People Magazine a anunțat pentru prima dată vestea morții lor și declarația lui Carey.

Patricia a fost cântăreață de operă și fusese căsătorită anterior cu Alfred Roy Carey, tatăl cântăreței. Părinții au divorțat când cântăreața avea trei ani.

Carey a detaliat relația sa complicată cu mama și sora ei în memoriile sale din 2020, The Meaning of Mariah Carey, în care a scris că ea și mama ei se certau adesea și și-a acuzat sora că a pus-o în situații nesigure când era copil.

Despre sora ei, ea a scris că, pentru o perioadă, a fost „mai sigur din punct de vedere emoțional și fizic pentru mine să nu am niciun contact” cu ea.

Cu toate acestea, Carey a păstrat legătura cu mama ei și chiar au înregistrat un duet O Come All Ye Faithful/Hallelujah Chorus pentru cel de-al doilea album de Crăciun al cântăreței în 2010.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mariah carey mama sora moarte aceeasi zi