x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Meserie - Traficanta la 76 de ani

Meserie - Traficanta la 76 de ani

de Adriana V. Paduraru    |    21 Iul 2005   •   00:00
Meserie - Traficanta la 76 de ani

O batrana de 76 de ani a fost arestata pentru trafic de droguri. Inconjurata de politie, Minnie Perlotte Collins a "evadat" pe o sfoara de la geamul locuintei sale.

Sumo intre femei


Luptele de sumo fac parte din categoria sporturilor neolimpice. Nici femeile nu mai ocolesc acesta ramura sportiva. Satomi Ishigaya (dreapta) si Nicole Hehemann lupta pentru accederea in topul "semigrelelor" la sumo.

Se Intorc Strumfii


Strumfii si vrajitorul Gargamel vor reveni pe marele ecran in versiune tridimensionala, la 50 de ani de la crearea lor. Paramount Pictures a cumparat drepturile cinematografice asupra personajelor create de desenatorul si de scenaristul belgian Peyo si intentioneaza sa lanseze un film de animatie tridimensionala in 2008.

Studiu - Muzica merge mana in mana cu sofatul


Soferii care asculta si fredoneaza muzica usoara sau rock clasic au mai putine sanse sa fie implicati in accidente decat cei care asculta dance sau R’n’B, arata un studiu realizat de compania de asigurari Privilege Insurance din Marea Britanie. Printre melodiile recomandate de psihologi pentru a fi ascultate la volan se numara "Disco 2000" (Pulp), "Don’t Cha Wanna Ride" (Joss Stone), "Heya" (OutKast), "They Can’t Take That Away From Me" (Frank Sinatra) si "Canon In D" (Pachelbel). Piesele care trebuie evitate sunt "Firestarter" (The Prodigy), "Start The Riot" (Atari Teenage Riot), "Kim" (Eminem), "Pomp and Circumstance March no.1" (Edward Elgar) si "Arrival of the Queen of Sheba" (George Frederic Handel).

Secta - Pedeapsa pentru citit in talpa


Fondatorul unei secte japoneze care pretindea ca detecteaza bolile adeptilor sai citindu-le in talpi a fost condamnat la 12 ani de inchisoare de un tribunal din Tokyo, relateaza AFP. Teruyoshi Fukunaga, 60 de ani, a fost gasit vinovat pentru ca a escrocat 31 de persoane de o suma totala de 149 de milioane de yeni (1,1 milioane de euro). Cand deveneau adeptii sectei Ho-no-Hana Sanpogyo, credulilor li se examinau minutios talpile si se trezeau ca erau diagnosticati cu maladii precum cancerul. Ei plateau apoi sume importante de bani pentru a asista la "seminarii" menite sa-i vindece.

Elvetia - Cadavrul din ghetar


Cadavrul unui tanar alpinist care fusese dat disparut cu mai mult de 20 de ani in urma a fost descoperit intr-un ghetar din centrul Elvetiei, a anuntat politia locala, citata de AFP. Tanarul se afla in compania unui prieten, al carui cadavru a fost descoperit ceva mai devreme, in august 2003. Cei doi alpinisti, in varsta de 19 si respectiv 24 de ani, au cazut in timp ce escaladau partea de est a masivului Titlis. Un trecator a descoperit cel de-al doilea cadavru la inceputul lunii iulie, cand temperaturile foarte ridicate au determinat topirea ghetii.

Meserie - Traficanta la 76 de ani


O batrana de 76 de ani a fost arestata pentru trafic de droguri. Inconjurata de politie, Minnie Perlotte Collins si-a ascuns o parte din droguri in poseta si a "evadat" pe o sfoara de la geamul locuintei sale. In cele din urma, infractoarea octogenara a fost prinsa, iar in locuinta acesteia au fost descoperite, pe langa cocaina, o arma si munitie.

China - 25 de milioane de celibatari


Nu mai putin de 25 de milioane de barbati chinezi vor ramane celibatari, ca urmare a practicarii avorturilor selective pe embrioni de sex feminin, ceea ce a distrus echilibrul natural al sexelor, potrivit demografilor reuniti la un congres la Tours, Franta, transmite AFP. "In mod normal, se nasc 105 baieti la 100 de fete, si aceasta constanta biologica a speciei umane este imuabila. Totusi proportia nou-nascutilor de sex masculin a inceput sa creasca in anii ’80 in mai multe tari ale Asiei de Sud-Est, si mai ales in China si in Coreea de Nord", explica cercetatorul francez Gilles Pison, de la Institutul National de Studii Demografice. Conform acestuia, raportul sexelor la nou-nascuti era inca in 2000 in China de 117 baieti la 100 de fete. "In aceste tari exista o preferinta accentuata a parintilor pentru baieti", spune Pison.

Record - Jordan, in cea mai lunga rochie de mireasa


Topmodelul Katie Price, alias Jordan (foto), vrea sa intre in Cartea Recordurilor la capitolul cea mai lunga rochie de mireasa. Performanta anterioara a fost stabilita la o ceremonie olandeza in anul 2002, cand tinuta miresei depasea 775 de metri. "Jordan arata minunat in aceasta rochie uriasa. Ea si-a dorit ca ziua nuntii sale sa nu fie uitata de nimeni si s-a asigurat ca asa va fi", a declarat un prieten al miresei. Casatoria lui Katie cu Peter Andre va avea loc in septembrie.

×
Subiecte în articol: antimonden