x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mihai Constantinescu, dezvăluiri uimitoare: “Am simţit. Mă înşela!”

Mihai Constantinescu, dezvăluiri uimitoare: “Am simţit. Mă înşela!”

26 Ian 2017   •   15:30
Mihai Constantinescu, dezvăluiri uimitoare: “Am simţit. Mă înşela!”

Unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de muzică uşoară de la noi, Mihai Constantinescu, face dezvăluiri uimitoare dintr-o perioadă nu tocmai plăcută din viaţa sa. Având unele bănuieli că este înşelat, artistul a profitat de un moment prielnic, pentru a face lumină: “S-a întâmplat să fie lângă mine cineva care a făcut pe detectivul în numele meu. A dat un telefon şi a întrebat ceva. Am simţit. Mă înşela!”, îşi aminteşte artistul, care mai spune că a trecut prin momente dificile atunci când femeia iubită a călcat strâmb, nu a putut să meargă mai departe şi s-a întrebat mereu de ce s-a ajuns aici.

Citeşte şi Interviu de poveste cu Mihai Constantinescu, la Tribute, pe Happy Day!

Invitatul Florentinei Fântânaru în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, Mihai Constantinescu mărturiseşte că îşi întreabă des iubita de ce stă lângă el de atâta amar de vreme : “E normal să pui întrebarea asta, fiecare are dreptul la viaţa lui! Eu trăiesc după o idee mult mai senină: noi suntem oameni, dacă am venit, urmează să şi plecăm”, a completat artistul.

 

Despre copilăria sa, despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de Simona, dar şi despre eventualitatea unei nunţi în acest an, Mihai Constantinescu vorbeşte dechis sâmbăta aceasta, de la 13.00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

×